Dziados Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam ! Jest to mój pierwszy temat mam nadzieje że dobrze go umieściłem, jeżeli nie to proszę wybaczenie i ewentualne przeniesienie. A więc: Jeżdżę na rowerze szosowym (Giant SCR 4) od 3 lat bardzo dobrze się sprawuje tylko przeszkadza mi stan polskich dróg, brak możliwości jazdy w teren i zastanawiam się nad zmianą roweru na Cross lub MTB. Najbardziej interesują mnie dłuższe wycieczki, lub też jeżdżenie typowo sportowe, gdyż jestem sportowcem i używam czasem roweru zamiast treningu. Szosówką jeździłem głównie po asfalcie ,ale po mieście ciężko się nią poruszać bo drogi rowerowe są słabe, ulice na brzegu głownie też, jedynie za miastem można odczuć prawdziwą przyjemność z jazdy. Więc trochę przejrzałem i MTB dla mnie jest dość zbyt terenowy do dróg w lesie,wydaje mi sie że Cross wystarczy, ale czy Crossem będzie można przejechać 30 km i czuć przyjemność ? Interesuje mnie przede wszystkim zmiana terenu na drogi leśne i na asfalt. Przepraszam jeżeli zbyt chaotycznie to napisałem. Proszę o porady ! Pozdrawiam
iwan1245 Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 kellys oxygen albo salamander , moim zdaniem będzie dobry , albo jakaś meridaa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.