ProRower Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Cześć, Zerwała mi się linka hamulcowa, ale także zapchała mi się jedna z części. Chodzi mi o to: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Linear_pull_bicycle_brake_highlighted.jpg Ta część która jest z lewej strony, taka metalowa nakładka na linke, która umożliwia umocowanie linki. Nie mogę przez nią przełożyć linki. Wiecei jak nazywa się ta część, bo pewenie będę zmuszony kupić nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 To jest fajka, bynajmniej ja zawsze tak to nazywałem i nie miałem problemu z dogadaniem się ze sprzedawcą . Fajka linki hamulcowej do VB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Nie jestem pewien czy o to Ci chodzi,ale chyba mowa o fajce hamulca. Dokładnie to taka częśc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProRower Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 A jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wystarczy wejść na allegro. Kilka złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 od free do max 2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszpk Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Chyba , że chcesz z najwyższej półki - fajka shimano Xtr 4zl. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Tylko allegro istnieje? Idź do najbliższego sklepu rowerowego i tam to od ręki dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.