Bonk Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Jaki amor panowie lepszy Rock Shox czy lepiej Fox ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiux Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Proste że rvl, tańszy serwis, dostępność/ceny części(uszczelek) i lepsza praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonk Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 No właśnie czytając opinie na necie każdy się bardzo dobrze wypowiadał o Revelation także chyba wybór padnie na niego zresztą Foxy troche mi się wydają być przereklamowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooKOuT Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Revelation dobry. Nie wiem, jak XX, ale podejrzewam, że praca identyczna jak w RLT. Ciężko temu widelcowi coś zarzucić, może poza słabym mocowaniem przedniej osi (wersja 15mm). A serwis nie dość, że tańszy, to jeszcze dużo prostszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Talas ale na krótko do pierwszego serwisu max, bo jego cena zabija. RVL na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonk Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Revelation to najlepiej by było na oś MaxLite 20mm o 15 to mnie nie robi no serwis Rock Shoxa mam za 60zł u kolegi znającego sięw temacie także chyba spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam, mam Revelation World Cup Dual Position - i jestem bardzo zadowolony. Jak na swoj skok jest bardzo lekki. Praca bez zastrzezen, dual position dziala coraz lepiej (na poczatku nie obnizal sie o 3cm ale o 1cm...). Jesli bys bral dual position to ten system w obsludze jest podobny do Talas, nie trzeba krecic "pol godziny" tak jak w przypadku U turn... Trzeba jednak poswiecic troche czasu na znalezienie wlasciwych ustawien, meczylem sie z tym kilka tygodni zanim znalazlem optymalne cisnienie. Jezdzilem tez na Foxie - bardzo dobry amortyzator. Ale jednak w prownaniu do RS FOX za drogi. Fox ma kosmiczne ceny na rynku aftermarket. Co do ceny serwisowania to sie nie wypowiem bo nie wiem jakie sa ceny w PL. Jak masz pytania odnosnie jakis szczegolow Revelation daj znac. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.