Bonk Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Co powiecie o takim zestawieniu napędu jaki ostatnio miałem okazję kupić kaseta SRAM X-0 PG-990 11-34T do tego łańcuch KMC X9L Gold TI myslicie że wszystko będzie cykało jak nalezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wszystko jest na 9 rz. napęd więc nie widzę przeciw wskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonk Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ciekawe jak to wszystko będzie się sprawowało w terenie, ciekawe czy kaseta 11-34T będzie dobra do jazdy w trochę cięższym terenie czy bardziej do jazdy po płaskim utwardzonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszpk Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wybrał bym łańcuch Sram PC991 z tego co czytałem na forach jest bardziej chwalony. Co do kasety Sram to nie cieszą się dobrą opinią przynajmniej na tym forum. http://www.forumrowerowe.org/topic/61527-kaseta-xtr-cs-m970-czy-sram-pg-990-ii-x-0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonk Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Też się zastanawiałem nad łancuchem SRAMA ale kolega mi polecił KMC powiedział że bardzo wytrzymałe są a co do kasety to zaloze na rower pojezdze i na pewno sie podziele wrazeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszpk Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Blaty też masz nowe? Bo szkoda montować nowe ze starym. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonk Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 KOrba też nowa praktycznie także nie bedzie chyba problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.