pasta127 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam Jestem nowym użytkownikiem,nazywam się Paweł. Stałem się posiadaczem telefonu z GPS`em. I tak się zastanawiam, czy istnieje program, który rejestruję trasę,którą przejechałem rowerem, np. ścieżkę leśną, a następnie zapisać ją i przenieść na komputer lub ponownie odtworzyć? Z góry dziękuję za pomoc Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Jeśli Android, polecam Endomondo. Nawiasem mówiąc, jest o tym temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasta127 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 nie, mam samsunga S5620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Jest Endomondo na Javę: http://www.endomondo.com/download/concise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasta127 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 dzięki za pomoc, już testuję, niestety z tego co zauważyłem to można na komputerze zobaczyć takie dane jak ilość przejechanych km,szybkość, mi chodziło o program który zarejestruje trasę i stworzy mapę tej trasy bardzo przepraszam,już znalazłem, faktycznie to to czego szukałem. wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeli Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (nie mam już komórki z GPS) ale: 1. poszukaj i zainteresuj się programem "TrekBuddy" - on chyba taką opcję miał 2. na forum był temat odnośnie nawigacji w telefonie: a. [GPS na rower] Co oferuje rynek Temat o nawigacjach których z można używać podczas górskich wycieczek b. [GPS] Aplikacje rowerowe na androida, symbiana i inne rejestratory tras c. [GPS] Nawigacja na rower w telefonie. Nawigacja w oparciu o mapy topograficzne na telefon od A do Z 3. polecam forum Garniaka, (fanów Garmina), można wiele się z stamtąd dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.