rs8 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Panowie, pomózcie w dokonaniu wyboru Sprzedający twierdzi ze jest to model 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Sprzedającemu chodzi o ten model Raidona klik 2009 Co do X3 pewny nie jestem, ale stawiałbym na rok 2011, no może nawet i 2012. Mimo wszystko brałbym model nowszy, zawsze coś tam pewnie poprawili. W tych starszych modelach wycierała się czarna powłoka na goleniach i wyglądało to później mało estetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nie nie własnie pisałem w sprawie x3, mowisz ze mozna brac? Z opisu wynika ze jest to amortyator powietrzny? Dobrze zrozumiałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Tak jest to amortyzator powietrzny, zawór do pompowania masz w lewej goleni. Raczej nie ma nic lepszego w tej cenie, chyba że poszukasz czegoś używanego na rynku wtórnym, ale tutaj można się naciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dobra zamawiam, @Pixon, dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.