Skocz do zawartości

[oświetlenie] mactronic pro noise

Darek1990

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za odp.wiem,czytałem to też,lecz autor nic nie wrońima o zoom-ie.trochę to dziwne że latarka tej klasy jest go najprawdopodobniej pozbawiona...:o gdzie o wiele półek niższy scream go ma :/ ehh...sam już nie wiem <bezradny>.planuje kupić to ustrojstwo w zestawie wraz z walle i trochę mnie ta sprawa martwi i rozczarowywuje :(

Może ktoś inny coś wie na ten temat??

Solidne światło to tak 2m x 3m. Choć im dalej sięga, tym bardziej rozproszone, na filmiku widać jak oświetla kontenery. Śmigam po lasach w całkowitej ciemności z tą lampą i jestem zadowolony. Widać dziury, korzenie. Z uwagi na silne światło faktycznie migające cienie mogą straszyć, czasem jest efekt jakby ktoś chodził w krzakach. Jak będę miał okazję to postaram się o jakieś wyraziste foto.

Dzieki wielkie :thumbsup: wyglada troche kobylasto, ale cena jednak kusi no i jakosciowo chyba tez dobrze, do tego pasowalaby mi kolorystycznie ;) takze chyba sie na nia zdecyduje...pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...