Killer206 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Siema, Poszukuje jakiegoś plecaczka podobnego do Camelbaka Hydrobak, koniecznie w kolorze czarnym, najlepiej jakby był cały czarny. Zwracam się o pomoc, ponieważ ww modelu z 2010r. już nie ma (albo ostatnie sztuki w dziwnych kolorach) a te nowe mi się nie podobają. Osobiście mam już Hydrobaka z 2010r w kolorze czerwonym kupionego w Airbike'u za 130zł (przecena modeli 2010) i jest mega, teraz chciałbym kupić taki sam tylko że czarny albo coś podobnego. Niestety w Airbike'u nie mają, a w sklepach w necie tylko resztki w lipnych kolorach... Mam nadzieje, że pomożecie Aha, ten drugi plecaczek ma mi służyć nie tylko na rower ale też do gry w Paintballa jako miejsce na butle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin888 Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Może tutaj coś znajdziesz - http://outdoorpro.pl/produkty/szukaj/0/camelbak.html Ja osobiście na rower polecam camelbak lobo - przy niewielkich wymiarach ma 3L bukłak plus wystarczająco miejsca na akcesoria niezbędne w trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.