fanatyQ Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam. Na wstępie dodam iż jestem mało doświadczonym rowerzystą, przez co straciłem około 2 miesiące temu 500 zł na "makrokesza". Pierwsze w czasie jazdy odpadły pedały (!) czego mało co nie przypałciłem życiem ( Stało się to na głównej drodze przy dosć sporej prędkości). Później wystąpiły problemy z łożyskami i innymi częściami. Po tych incydentach postanowiłem zasięgnąc rad na internecie i trafiłem tutaj. Ale do rzeczy. Potrzebuję rower do ok 1500 zł, do jazdy po lesie, polnych drogach i górach. Dobrze by było aby był on w miare niezawodny i można było na nim pojezdzić jakies 2 sezony ( wiem że za takie pieniądze bęzie trudno o coś takiego ale może akurat) Wzrostu 193, waga 87 kg. na razie rowerów nie przeglądałem, liczę na waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 moim zdaniem nie da rady tego dokonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 a2 level, unibike fusion/evolution, beda najlepszym wyborem za ta kwote, oprocz uzywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyQ Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Poszukałem tych wyżej wymienionych, poczytałem opinie i wydają się dobre. Co powiecie o Hexagonie v6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Nie warty uwagi, typowy chwyt marketingowy, nie baw sie w hexagony jak mozesz miec lepsze rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyQ Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 A dzięki, dobrze wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyQ Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Pomoże ktoś jeszcze, czy mam się decydowac na a2 level'a lub jednego z tych Unibike'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 A z czym pomoc? Mozesz sie zdecydowac jedynie na tansze rowniez dobre rowerki typu a2 level na alivio oraz schwinn mesa gs, tak to unibike i a2 level sa najlepszym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremeBartek Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Level A2 do FR? , powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.