Lechu94 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam wszystkich , nie dawno zaczalem ostatnio skladac rower na ramie Leader Fox Cocaine. Chcialbym kupic do niego koła w tym tylnie z wolnobiegiem lub kasetą 8 rzędową . I stąd moje pytanie , jak moge sprawdzic czy kaseta lub wolnobieg "zmiesci mi sie" poprostu do ramy . Ogolnie chodzi mi o to , czy koło z 6 , 7 czy 8 rzedowym napedem ma taka samą szerokosc . Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzie . Pozdrawiam Lechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Na 100% wejdzie do ramy, kupuj śmiało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ilość rzędów czy zębów w kasecie nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Liczy się rozstaw i oś tylnej piasty. LF ma tył pod piastę 10x135mm więc takową musisz mieć. Szybkozamykacz, śruby czy bolty to już zależy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.