Gregoriew23 Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam potrzebuje obręczy do roweru typu cross, koła 28'. Używam opon 1,6' może kiedyś zmienie na troszkę węższe. Obręcz musi byc na 36 szprych(bo taką mam piastę), byc tania i wytrzymała ( chciał bym by przy mojej wadze[85kg] wytrzymała zjazdy i wjazdy pod krawężnik i ew jakieś korzenie w lesie).
wikrap1 Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Najtańsza obręcz warta, by na nią spojrzeć to remerx grand rock. Jest z miękkiego materiału, nie jest ani lekka ani specjalnie wytrzymała, ale tania jak barszcz.. Myślę, z tego co piszesz, że powinna wystarczyć. Swoją opinię o tej obręczy mam na podstawie testów w internecie. Sam na takiej nie jeździłem Alexrims dm-18 to obręcz 2 razy droższa, ale tu mogę potwierdzić, że jest wytrzymała. Prześmigałem na niej 2 sezone w MTB, skakałem na hopach i nic się nie stało. Potem zmieniłem koła na lepsze, gdyż posypały się piasty i kółka wymagały już lekkiego centrowania, a miałem chętkę na lźejsze koła
Gregoriew23 Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Napisano 19 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedź, ale prosiłem o obręcze 28", więc podane przez Ciebie nie spełniają tego warunku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.