Mathiu Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam przeglądając dzisiaj stronę shimano znalazłem informacje o akcji testowania napędu 10 rzędowego DYNA-SYS. Miał ktoś przyjemność uczestniczenia w tej akcji? Jeśli tak to jak to wygląda, jakie są warunki uczestniczenia? Dla ciekawych podaje stronę Przetestuj nowe XT Jak będę miał czas chyba się skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Też bym się skusił, ale cze-wy nie ma na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psycho Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jest Jelenia Góra Jak się uda to spróbuję i dam znać jak to wygląda. Czy można wyjechać gdzieś dalej czy tylko przejechać się po jakimś placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 o nawet Wałbrzych jest, trzeba będzie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Z ciekawości wszedłem na stronę sklepu w którym jest możliwość przetestowania nowego napędu i powiem że sprzęcik jest naprawdę fajny. kliknij Przy okazji chętnie bym przetestował Rebe Radze się spieszyć bo akcja trwa do końca miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ktoś wie jakie są warunki wypożyczania rowerów? Jaka jest kaucja, jakie warunki itd? Trochę się boję wypożyczyć bo jak rozwalę to będę musiał te zgliszcza kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dzisiaj jadę po smar do sklepu to przy okazji dowiem się co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Z tego co wiem, trzeba zostawić w serwisie równowartość roweru + za wypożyczenie się płaci 25zł za godzinę lub 250zł za cały dzień, ale to niepotwierdzone info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 z tymi opłatami to pewnie coś w tym jest ale że trzeba zostawić równowartość roweru ? czyli co rower jest wart 5-6 kafli i ja mam mieć tyle przy sobie i im zostawić, jak tak to nie wiem kto to będzie testował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Błyskotliwe pomysły chyba zawsze były są i będą mocną stroną polskiej myśli reklamowej Raz byłem na teście specializeda. W tym przypadku trzeba było mieć dwa dokumenty i podpisać weksel. To już bardziej sensowne niż zastaw finansowy. Sprzęt testowy wg mnie z założenia jest pomyślany jako sprzęt spisany na potencjalne straty: użytkowanie, uszkodzenia, zniszczenia, nawet kradzież. Wg mnie testowaniem nowego xt w takiej formie nie będzie zainteresowany nikt albo prawie nikt. No ale poczekamy na entuzjastyczne opinie testerów umieszczone tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No, pojechałbym do Rud, zrobił 50 w terenie, wrócił porysowany do sklepu a tam info "no to może go pan sobie zabrać, tylko przy kasie 5,700 proszę wpłacić wychodząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.