niewyrzyty Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam Wymieniał może ktoś łożyska samemu w kole jak w temacie? Oczywiście nie mam na myśli serwisu. Byłbym wdzięczny za poinformowanie mnie co i jak.
Rulez Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 wyjmujesz kombinerkami z piasty króciec który z niej wystaje (ten przez który przechodzi samozamykacz) pod nim jest łożysko, wybijasz i już ... Strona 11, nr. 1 na rysunku (lub strona 17 poz. 1 zależnie od mocowania hamulca) : http://www.dtswiss.com/getdoc/1219c0b7-776d-46ea-8625-dedf5ec2de19/Manual.aspx
niewyrzyty Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Napisano 18 Sierpnia 2011 Rozumiem, że mam uderzać w ośkę (element nr 3 na rysunku na stronie 17)? Wtedy wybije ośkę wraz z jednym łożyskiem a później z drugiej strony drugie łożysko. Wszystko ok ale próbowałem tego wcześniej przed napisaniem tego tematu i za nic nie mogę wybić łożyska. Nie wiem czy aby nie zapiekło i nie będę musiał tego maszynowo ściągać. Ok, zrobione. Po prostu za delikatnie się znim wcześniej obchodziłem;) dzięki temat do zamkniecia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.