Koron11 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witajcie Podczas wymieniania okładzin niechcący zapowietrzył mi się hamulec. Sprawa wygląda następująco: Do soboty(bo w niedzielę zawody) potrzebuje zaopatrzyć się w jakiś zestaw do odpowietrzania hamulców hydraulicznych który można kupić w Warszawie w rozsądnej cenie. Polecacie jakiś sklep? Z góry dzięki:) Koron11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wężyk akwarystyczny + 2 strzykawki i to cały zestaw do odpowietrzania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koron11 Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No czytałem o zestawie własnej roboty ale z doświadczenia wiem że jak robię coś własnej roboty to mi nie wychodzi dlatego wole coś co jest przeznaczone do odpowietrzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.