kolekzabojca Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam, przymierzam się do zakupu tego rowerku. Rower będzie mi służył do jazdy tylko i wyłącznie po asfalcie, a dokłądniej do przemieszczania sie po mieście. Jako, iż moja wiedza w temacie rowerów nie jest zbyt rozległa, prosiłbym o Wasze opinie na temat tego sprzętu. A o to link do aukcji Mój odnośnik W zwiazku z brakiem odpowiedzi, postanowilem wkleic parametry tego roweru ponizej, mam nadzieje iz znajdzie sie ktos, kto krotko sie wypowie na temat tego sprzetu Frame: Lightweight alloy tubing, with Urban sports geometry, Semi integrated head tube, Replaceable rear drop out. Fork: 700c Carbon Fibre fork. Gears: Shimano Acera 24 speed, with STI control, EZ-fire Plus levers and a Shimano 8 speed cassette freewheel. Chainset: Shimano FCM-191 triple with alloy crank arms, chainring chainguard and a Shimano cartridge BB set. Wheels: Viking 700C Double wall alloy rims, with alloy Quick release hubs. Tyres: Kenda 700C x 38mm all black trekking tyres, with K-Shield anti puncture protection. Brakes: Tektro Alloy "V" style brakes, with Shimano alloy levers. Steering: Alloy Oversize handlebar with an alloy Oversize ahead stem. Saddle: WTB Speeed V Sport saddle, with an alloy micro adjust seat post. Features: Dual density grips, Alloy Bar Ends. Frame Sizes: 18", 20", 22" Colour: Black frame and Carbon Black fork.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.