Pavvel Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 No to jeszcze jeden informatyk To z zamiłowania kiedyś... Było, nie było, ćwierć wieku z klawiaturą minęło Od kilku lat też i fotograf. Też dzięki zamiłowaniu P.
lukas85 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Pracuję w małej firmie handlującej drobnym AGD jako sprzedawca/sprzedawca e-commerce (czyli sklep internetowy). Dodatkowo na potrzeby firmy robię też drobne projekty - ulotki, wizytówki, teczki firmowe, obróbka zdjęć itp. w Illustratorze i Photoshopie. Wykształcenia w tym kierunku nie mam, ale chyba pojdę na informatykę w nast. roku. Wczesniej pracowałem trochę w finansach i w 2 sklepach rowerowych. Do pracy oczywiście na jeżdżę na rowerze
NooreQ Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Konsultant w t-mobile, z zawodu technik informatyk, specjalizacja aplikacje webowe/grafika/sprzet. Prace planuje zmienic i cos w zawodzie wyuczonym robic;) Od pazdziernika planuje studiowac zaocznie informatyke w j.gorze. Pozdro!
Linkas Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Student informatyki. Czasami pracuje dorywczo.
mklos1 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Elektronik, ale nie od telewizorów, tylko konstruktor .
Arkowiec1929 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Biker=uczeń II klasy liceum... nie wiem co dalej jeszcze ; ) Za rok najważniejsza matura : )
seker1995 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Absolwent gimnazjum i aktualnie zaczynam przygodę z liceum :EDIT: W temacie 2 błędy "na co dzień"!!, a nie na codzień
tobo Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 10 lat jako nauczyciel, za karę (może wyrok?) Obecnie drugi rok jako mechanik rowerowy/składacz rowerów w jednym z 30 najlepszych sklepów treka na świecie
nanek3 Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Uczeń liceum, potem myślę że będzie mechanik samochodowy
Basiq Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Prowadzę działalność związaną z bezpieczeństwem pożarowym. Generalnie jestem projektantem systemów sygnalizacji pożaru, stałych urządzeń gaśniczych oraz systemów oddymiania. Od niedawna jestem również insperkorem bezpieczeństwa pożarowego. Dbam o to aby ludzie mogli pracować w spokoju o swoje życie i zdrowie...
maniutek79 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Mechanik samochodowy. Pracuje przy autobusach. Kolarstwo po cześci łącze z dojazdem do pracy a mam tak prawie 30km do pracy.
lostek815 Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Ja jeszcze się uczę, ale na profilu fototechnik i mój przyszły zawód wiążę właśnie z fotografią.
mxdanish Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 1. można powiedzieć że 15 w zawodzie - sportowiec wioślarz 2. z wykształcenia - technik ekonomista/nauczyciel w-f/rehabilitant 3. na etacie - wsparcie techniczne w firmie informatycznej 4. własna działalność - fotograf 5. po godzinach -> rodzina, rower, foto Człowiek renesansu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.