Duckbill Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Tak siedzę i się zastanawiam czy istnieje jakaś zależność między byciem bikerem a wykonywanym zawodem. Tak więć wpisujcie czym się zajmujecie. PS Prosiłbym tylko o wpisywanie się osób które na stałe gdzies pracują :-) Zacznę pierwszy: Duckbill - informatyk
_GraBeR_ Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 OKi widzę że mam zaszczyt być drugi _GraBeR_ grafik komputerowy na usługach agencji reklamowej (chwilowo) - bo za mało kasy na bika jest :/ Pozdro
Krezystof Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Ja się jak na razie dopiero w LO - możecie uwzględnić szkoły też
bialykom Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 miejsce pracy: lokalna gazeta obowiazki: grafik, fotograf, informatyk, skladam tez strony gazety, opiekuje sie strona internetowa (ale moja wiedza na ten temat jest znikoma ;] )czasami robie kawe, innym razem mi robia kawe . nie zarabiam duzo (w porownaniu do obowiazkow), ale roboty tez nie ma niewiadomo ile. przychodze tu jednak z checia i usmiechem na twarzy, mam swietna ekipe. od wtorku do piatku pracuje 7 godzin (no prawie, przychodze jakos kolo 9.30 - 9.40, wychodze o 16), w poniedzialek siedze do bolu, czyli poki nie skonczymy skladac gazety. plusem jest to, iz mam prace na miejscu, co w moim miescie jest niemal cudem. no i legitymacja prasowa oraz to, ze nie pracuje jak automat (skaldajac np. telewizory) tylko robie cos wyjatkowego i badz co badz tworczego (sam decyduje o wygladzie reklamy, szaty graficznej gazety itepe)... generalnie mowiac jestem zadowolony, choc zarobki zawsze mogly byc wieksze... moglbym wtedy kupic wiecej rzeczy do bajka sie rozpisalem..
stasiek Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 A jak to jest z pracą grafiaka :question: Jakie trzeba spełaniać wymagania i czy jest opłacalna :question:
Duckbill Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Napisano 25 Stycznia 2006 Jak na razie widzę że istnieje zależność: biker = informatyk :-) zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać :-)
FERRER Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Sprzedaje i programuje obrabiareki numerycznych CNC
Gość BikerFG Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Jak na razie widzę że istnieje zależność: biker = informatyk :-) zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać :-) biker + informatyk = uzytkownik rowerowego forum [inaczej chyba nie moze byc] wydaje mi sie, ze najwiecej wlasnie bedzie ludzi, ktorych praca wiaze sie komputerem.
Spider Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 u mnie: biker-uczeń gimanzjum w przyszłości LO i jakieś studia (kierunki humanistyczne).
ShK Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Przyszły bezrobotny informatyk programista, witam wszystkich :]
intermis Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Student informatyki, obecnie pracuje na stażu w kafejce internetowej hehe
jurasek Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 żaden informatyk beze mnie nie może istnieć bo ja jestem elektrykiem /tak jak były prezydent RP/ i pochodze z Białogardu /tak jak były prezydent RP/ tylko znowu tych dwóch ukradło mi księzyc
majster Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 od dluzszego czasu interesuje sie informatyka(tworzenie stron, programowanie w c++, troche grafiki, w przyszlosci php). ale jest jeszcze troche czasu na wybor... kto wie moze jednak medycyna? ale jak na razie kierunek informatyka
renko Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 hmmm... studiujac medycyne czuje sie jak jakis odmieniec:] ale zeby sie stopic z tlumem: jeszcze rok temu bylem w liceum w klasie matematyczno-informatycznej:] re up: jednak nie taki odmieniec, slowko medycyna chociaz sie pojawilo:]
FERRER Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Znam takich co w sklepie z kompami myszki sprzedaja i nazywają sie informatykami Ale to nie na temat
rurokura Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 zainteresowania/kierunek docelowy >architektura/grafika komputerowa .. z zamiłowania jeszcze wiekszego .. zawsze chciałem zostać leśnikiem .. ale to dopiero za 4 lata
Shogun Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Ja niestety jeszcze męczę się w ILO w DG, ale za 7 lat będę panem inżynierem informatykiem i będę zarabiał dużo pieniążków, które będą mi znikać we wszystkich napotkanych sklepach rowerowych Trzeba być optymistą
Alvaren Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Biker = inspektor ds statystyki medycznej :D:D
Selvan82 Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 A ja jestem Doradcą - Konsultant Partner w Telekomunikacji Polskiej - Dział Reklamacji Region południe - mam dostęp do Łodzi, Skierniewic, Piotrków Trybunalski, Katowice, Gliwice, Bielsko-Biała, Częstochowa i Opole Ciekawe ilu z was rozpatrywałem kiedyś reklamację albo wysyłałem billing - a może z kimś rozmawiałem przez telefon Pozdrowionka for All
Robert Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Ja obecnie uczeń gimnazjum, później liceum a jeszcze później studnia najprawdopodobniej coś z informatyką lub będe panem inżynierem Mimo że uczeń ale jednak spełniam się twórczą (grafika komputerowa) tworzenie stron internetowych. A co chciałbym robić, testować samochody
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 ja obecnie uczen TYechnikum Elektronicznego, maturka w tym roku, a potem nie wiem co, chyba musze gdzies na studia isc, a tak mi sie nie chce.
Sime Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Ja mam studia związane z bikami poniekąd. Politechnika Śląska -> Mechaniczny Technologiczny -> Mechanika i Budowa Maszyn. Zajmuje się min. mechaniką oraz materiałoznastwem.
Gość BikerFG Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 A ja jestem Doradcą - Konsultant Partner w Telekomunikacji Polskiej - Dział Reklamacji Region południe - mam dostęp do Łodzi, Skierniewic, Piotrków Trybunalski, Katowice, Gliwice, Bielsko-Biała, Częstochowa i Opole Ciekawe ilu z was rozpatrywałem kiedyś reklamację albo wysyłałem billing - a może z kimś rozmawiałem przez telefon Pozdrowionka for All osz Ty w morde - Stary, to Ty pewnie sie czasami nasluchasz :twisted: sam rozumisz - tepsa szczerze nie zazroszcze a co do tematu to dodam, z oprocz tego ze jestem informatykiem (nie sprzedaje myszek), to jestem tez technikiem elektronikiem, co prawda nie pracuje w tym zawodzie, ale wiedza z elektroniki przy sprzecie komputerowym sie przydaje dzieki firmie, w ktorej pracuje - wgryzam sie w temat naszych kochanych lasow i handlu drewnem itp.
Selvan82 Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Fakt czasami to się nasłucham, ale jest też dużo pochlebnych opinii i czasami usłyszy się miłe słówka jak np. dzisiaj kiedy kolesiowi rozwiązałem problem z którym borykał się od 3 miesięcy i nikt mu nie potrafił pomóc - takich mamy fachowców! Na koniec mi powiedział, że chętnie zadzwoniłby do "prezesa" żeby dał mi premię Miło się czasami robi po takich wypowiedziach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.