Bartek1q1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam jestem nowy na forum wiec witam wszystkich. Mam pytanie poszukuję dobrego ale taniego przedniego amortyzatora do lekkiego XC i zjazdów do 300 zł +/-. Do tej pory miałem sztywny widelec wiec nie mam porównania z żadnym innym i nie wiem jaki wybrać, chce coś o skoku 100 mm dodam ze posiadam hamulec tarczowy Avidy BB7 z tarczą 203 mm. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Z nowych to tylko xcr, padaka, ale z tym budżetem nie zaszalejesz.Inna sprawa, że z taką tarczą xcr posypie się w parę miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 1. Albo dobry albo tani. 2. Po co Ci 203mm do XC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A gdzież XCR pod tarczę 203?! Przecież to po tygodniu nałapie kosmicznych luzów, do tego do DH? To już takie Duro: http://allegro.pl/amortyzator-sr-suntour-duro-100-mm-2011-goodbike-i1750805205.html będzie lepsze, chociaż do zjazdów widelec to też nie jest i pewnie też dość szybko złapie luzy. Za 300 zł to i używkę ciężko będzie znaleźć dobrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1q1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tracze zawsze można zmienić nie widzę przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis1987 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 W tym przedziale cenowym to tylko Suntour Duro. Nic bardziej wytrzymałego w tej cenie nie kupisz. Na allegro za ok. 350zł powinieneś dostać nówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.