Arhain Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Hmm ok 50 numerów BikeBoarda plus katalogi 1998-2004 ok 12 km, masakra. Kule inwalidzkie. Siebie mając noge w gipsie - kilka razy mnie holowali na lince, w innych wypadkach jak na hulajnodze. Miedziane rury 4m, fi40. Tyle z rzeczy, które pamiętam na chwile obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 O sporo tego bylo:) :kose, bude dla psa, lawke, rury stalowe, komputer, dziewczyne , 4worki ze zborzem, maske od samochodu, drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 U mnie kundel w koszyku na kierownicy (tak z 15kg),po koledze na siodelku i kierownicy,jadąc trzymałem drugi rowerowa mostek,klatka dla papugi i oczywiście choinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ile to razy się wiozło (i będzie wieźć) szpadel, siekierę i piłę ręczną do lasu Oczywiście w celu budowy trasy FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosnikrowerow Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dużo tego było ostatnimi czasy na obozie rowerowym przez ponad 500km(prawie cały obóz) przyczepkę w której znajdowały się gary, mała butla z gazem i inne drobiazgi a na niej był namiot(czasem 2) i również dwa baniaki 5l z wodą. Kiedyś woziłem butle z gazem nawet specjalny rower do tego był dystans w dwie strony ok. 5km, na szczęście teraz jest samochód i tata się tym zajął. Jak pracowałem to codziennie szpadel i brecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szmitxx Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 130kilogramowego kolegę, ja mam 79kg... może to nie wydaje się dziwne, ale tak musiało wyglądać, jak ja jechałem na stojąco i się pociłem, a on sobie wygodnie siedział, a oprócz tego to jeszcze gitarę (nic dziwnego) i piec na kierownicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 i piec na kierownicy... Było nie brać pieca, to byś się manuala nauczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 czteropak coca-coli na kierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ja przewoziłem złom, parę kilo aluminium i miedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 też woziłem kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 dwa wiadra ze śliwkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 dwa wiadra ze śliwkami:) dobre są sliwki hahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.