FERRER Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Toczy sie ktoś z was na tym? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81253628 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 rany boskie czemu to tyle wazy?juz bym chyba wolal cos z continentala nawet w zwyklej wersji jakis escape czy explorer choc nie powiem na maratonik rozwazalem kiedys je ale akurat w lekkiej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 O kurcze! Waga rzeczywiście nieciekawa - to już Dębica za 17 zł jest lżejsza od tej oponki. A tak wogóle to bieżnik jest bardzo podobny do takiego jaki ma Dębica Tygrys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Odradzam tą oponkę ze względu na "dziki" design bieżnika, człowieku rzadna kobieta na Ciebie nie spojrzy z taką oponką! Sorry za żart, ale mi się ta opona nie podoba no i jeszcze ta waga. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 bierznik cos mi podpowiada twarde i suche sciezki,przy blotku raczej porazka bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 bierznik cos mi podpowiada twarde i suche sciezki,przy blotku raczej porazka bedzie... Podpisuję się pod tym... jakoś mnie ten bieżnik nie przekonał :-) Weź sobie jakiegoś Escape'a zafunduj lepiej :-) Opoinka sprawdzona przez wielu uzytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A ja zdecydowanie doradzam tą oponkę - i proponuję zwrócić uwagę na treść pytania. Bieżnik też nie jest od tego, żeby się podobać. Ja się czasem na takiej turlam, przejechałem też jeden z maratonów. W wielu przypadkach opona ta jest rewelacyjna ! Przede wszystkim bardzo uniwersalna. Ma bardzo małe opory toczenia, jest cicha na asfalcie - sprawdza się m.in. w przypadku konieczności pokonania sporej części trasy po asfalcie. Nie zagrzebuje się w piachu jak Continentale. Nie jeździłem w dużym błocie, ale np. po bardzo mokrych łąkach - trzyma się bardzo dobrze. Jedyną wadą jest kontrolowany, lekki uślizg przy pokonywaniu zakrętów. Uwaga 1. Te opony mają sporo różnych wersji - na allegro sprzedawane są te najcięższe, w tej samej cenie kupiłem w sklepie inną wersję lżejszą o ok. 200 g - ważyłęm ! Uwaga 2. Mam pożyczony katalog Schwalbe na 2006r. - te opony są zastąpione innym modelem. Kto chce kupić niech się spieszy !!! Ja polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERRER Napisano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 małe sprostowanie oponki to ja mam i raczej pewnego typu sie trzymam a o te zapytałem jako o ciekawostke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A ja zdecydowanie doradzam tą oponkę - i proponuję zwrócić uwagę na treść pytania. Bieżnik też nie jest od tego, żeby się podobać. Nie zgadzam się , sorry taki ze mnie esteta i lubię dopasowaywać części u siebie w rowerze pod względem wyglądu. Oczywiście wytrzymałość i właściwości na pierwszym miejscu, ale jak już mam na czymś jeździć, to lepiej żeby mi się podobało. Pozdrawiam ludzi myślących jak ja :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.