evo07 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 dzięki za tripa wycieczka iście używkowa. Były pola z tytoniem, konopiami było błoto( całe moje ), podjazdy oraz zjazdy ślad na sporstracker'ze - w linku foty jakieś śmieshne pozdrower i do następnego!!! ps: mam nadzieję że nikt nie odczuwał tempa jakiegoś mego bo go nie było - a podjazdy cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Booyakasha! Już po kąpieli, pije piwko, żona masuje łydy i jest super :D Dzięki Moi Drodzy za wypad, było naprawdę przesuper, przemiło się jechało no i widoki super, traskom trzeba wybaczyć, bo nikt o nie nie dba Ja już suszę to i owo, dam znać jak sie ususzyło, a niedługo zarzuce zdjęcia Pozdro! (...)ślad na sporstracker'ze - w linku foty jakieś śmieshne(...) Czyli zgubiliśmy się po 2 km niecałych teraz też patrze na kompie na ślad i wczytaną traskę... Bosko... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Booyakasha! Już po kąpieli, pije piwko, żona masuje łydy i jest super :D Dzięki Moi Drodzy za wypad, było naprawdę przesuper, przemiło się jechało no i widoki super, traskom trzeba wybaczyć, bo nikt o nie nie dba Ja już suszę to i owo, dam znać jak sie ususzyło, a niedługo zarzuce zdjęcia Pozdro! Czyli zgubiliśmy się po 2 km niecałych teraz też patrze na kompie na ślad i wczytaną traskę... Bosko... :/ czyli mój plan zrealizowany w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 A tempo OK Robercie, przespoko i mi sie podobało Poza tym na co mam sie skarżyć, jak ja w lutym po płaskim nie dawałem rady Cię nie zgoobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dziekuje goracej ekipie za mila niedziele Mimo ewidentnej "zemsty projektanta szlakow" ktory to rewalcyjnie wymyslil zeby zniechecic potencjalnych turystow bylo syto Zadnych kraks i awarii, pogoda rewelacja, nielegalne ziele zdobyte, obiadek zacny a o powrocie pociagiem to nawet nie bede pisal bo, Ci ktorych tam nie bylo i tak nie poczuliby klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Chłopaki szczerze gratuluje wam dzisiejszej trasy i dystansu Jestem pełna uznania. Myślałam, że was spotkam w powrotnym pociągu, ale byliście szybsi:) Moja trasa miała start i metę w Kłodzku. Częściowo przejechałam trasą bike maratonu z Polanicy z tego roku. Następnie przejazd przez Góry Bystrzyckie, a celem były Góry Orlickie z wjazdem na Velka Destna, powrót przez Zieleniec i torfowiska. Cała trasa świetna, większość w terenie, więc błota też było sporo http://img856.imageshack.us/img856/176/profil21sie11.jpg Pozdrawaim i może w końcu do spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dear Madams & Sirs, zdjęcia z dzisiaj Wyrypka Wzgórza Strzelińskie 21-08-2011 Pozdro i branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dear Madams & Sirs, zdjęcia z dzisiaj Wyrypka Wzgórza Strzelińskie 21-08-2011 Pozdro i branoc komentarze bezcenne - miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dorzucam swoje fociszcza http://tiny.pl/h54pz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Nic nie widać EDIT: już wszystko widać Ps. zdjęcia numer 33 i 39 - umieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 e no dobre to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Po tych fotach pół Wrocławia będzie z nami jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Dorzucam slad GPS, recenzja pojawi sie dzis lub jutro sorry za obsoowe http://tiny.pl/h5ksj Dear Madams & Sirs, zdjęcia z dzisiaj Wyrypka Wzgórza Strzelińskie 21-08-2011 Pozdro i branoc Haha! wiedzialem ze cos mi nie gra w tym "komciu" http://tiny.pl/h5kss nie wiedzialem co to Optimus Prime... ale sprawdzilem Evo! wiedziales? masz tutaj krootki opis Twojej postaci "Optimus Prime – postać z uniwersum Transformers, przywódca Autobotów. Optimus nie ma sobie równych zarówno jeśli chodzi o zdolności bojowe jak i inteligencję. Jedną z głównych jego cech jest współczucie, które okazuje wszystkiemu co żyje. Walczy w obronie słabych i tych, których wolność jest zagrożona. Jego współczucie dla innych jest też jego główną słabością." Szacun! ps. to chyba dobrze ze nie kojarze jak sie nazywaja postaci z Transformersow nie? przeciez oni wywoza smieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Tak film jak i komiks na stale wpisaly sie w kanon szeroko pojetej popkultury wiec shame on you zostaniesz rzucony na pastwe Deceptonow ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Tak film jak i komiks na stale wpisaly sie w kanon szeroko pojetej popkultury wiec shame on you zostaniesz rzucony na pastwe Deceptonow ;P Szajse... znowu musze google odpalic Ej no.. na stale to sie wpisal Conan, Thorgall i Muminki tak? a nie jakies robotozwierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A takze odswiezony ostatnio Funky Koval Nowego Conana Ci nie polece, nie niszcz legendy Arniego, ktory chociaz gral jak klocek drewna ale postura budzil szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A takze odswiezony ostatnio Funky Koval Nowego Conana Ci nie polece, nie niszcz legendy Arniego, ktory chociaz gral jak klocek drewna ale postura budzil szacunek Nawet przez mysl mi nie przeszedl ten nowy "model" z "game of thrones" dobra koniec off topu spadam na spacer z Dzidzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ...jakies robotozwierze bez takich - nie zwierze i nie robot z resztą zobaczymy w Kole kto jest co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 z resztą zobaczymy w Kole kto jest co Evo prosze Cie.. Ty tez jestes z tych co wiedzieli co to Optimus??????????????? (poza marka komputeroow w III RP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nareszcie jest recka z wyjazdu zapraszam do lektury http://puremtb.pl/index.php/ciekawe-trasy/trasy-w-polsce/193-wzgorza-strzelinskie-czyli-jak-dostac-lomot-z-nawigacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.