Skocz do zawartości

Wzgórza Strzelińskie - niedziela, 21. sierpnia 2011

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za tripa :) wycieczka iście używkowa. Były pola z tytoniem, konopiami :devil: było błoto( całe moje :icon_lol:), podjazdy oraz zjazdy

ślad na sporstracker'ze - w linku foty jakieś śmieshne

pozdrower i do następnego!!!

ps: mam nadzieję że nikt nie odczuwał tempa jakiegoś mego bo go nie było - a podjazdy cóż...:icon_mrgreen:

Booyakasha!

Już po kąpieli, pije piwko, żona masuje łydy i jest super :D :D

Dzięki Moi Drodzy za wypad, było naprawdę przesuper, przemiło się jechało no i widoki super, traskom trzeba wybaczyć, bo nikt o nie nie dba ;)

Ja już suszę to i owo, dam znać jak sie ususzyło, a niedługo zarzuce zdjęcia ;)

Pozdro!

(...)ślad na sporstracker'ze - w linku foty jakieś śmieshne(...)

Czyli zgubiliśmy się po 2 km niecałych teraz też patrze na kompie na ślad i wczytaną traskę... Bosko... :/ :P

Booyakasha!

Już po kąpieli, pije piwko, żona masuje łydy i jest super :D :D

Dzięki Moi Drodzy za wypad, było naprawdę przesuper, przemiło się jechało no i widoki super, traskom trzeba wybaczyć, bo nikt o nie nie dba ;)

Ja już suszę to i owo, dam znać jak sie ususzyło, a niedługo zarzuce zdjęcia ;)

Pozdro!

Czyli zgubiliśmy się po 2 km niecałych teraz też patrze na kompie na ślad i wczytaną traskę... Bosko... :/ :P

czyli mój plan zrealizowany w 100% :D

Dziekuje goracej ekipie za mila niedziele :)

Mimo ewidentnej "zemsty projektanta szlakow" ktory to rewalcyjnie wymyslil zeby zniechecic potencjalnych turystow bylo syto :)

Zadnych kraks i awarii, pogoda rewelacja, nielegalne ziele zdobyte, obiadek zacny :) a o powrocie pociagiem to nawet nie bede pisal bo, Ci ktorych tam nie bylo i tak nie poczuliby klimatu ;)

Chłopaki szczerze gratuluje wam dzisiejszej trasy i dystansu :)

Jestem pełna uznania.

Myślałam, że was spotkam w powrotnym pociągu, ale byliście szybsi:)

Moja trasa miała start i metę w Kłodzku.

Częściowo przejechałam trasą bike maratonu z Polanicy z tego roku.

Następnie przejazd przez Góry Bystrzyckie, a celem były Góry Orlickie z wjazdem na Velka Destna, powrót przez Zieleniec i torfowiska.

Cała trasa świetna, większość w terenie, więc błota też było sporo :)

http://img856.imageshack.us/img856/176/profil21sie11.jpg

Pozdrawaim i może w końcu do spotkania :)

Dorzucam slad GPS, recenzja pojawi sie dzis lub jutro ;) sorry za obsoowe

http://tiny.pl/h5ksj

Dear Madams & Sirs,

zdjęcia z dzisiaj ;)

Wyrypka Wzgórza Strzelińskie 21-08-2011

Pozdro i branoc ;)

Haha! :D wiedzialem ze cos mi nie gra w tym "komciu" ;)http://tiny.pl/h5kss

nie wiedzialem co to Optimus Prime... ale sprawdzilem :P

Evo! wiedziales? :) masz tutaj krootki opis Twojej postaci ;)

"Optimus Prime – postać z uniwersum Transformers, przywódca Autobotów. Optimus nie ma sobie równych zarówno jeśli chodzi o zdolności bojowe jak i inteligencję. Jedną z głównych jego cech jest współczucie, które okazuje wszystkiemu co żyje. Walczy w obronie słabych i tych, których wolność jest zagrożona. Jego współczucie dla innych jest też jego główną słabością."

Szacun! :D

ps. to chyba dobrze ze nie kojarze jak sie nazywaja postaci z Transformersow nie? ;) przeciez oni wywoza smieci! :P

Tak film jak i komiks na stale wpisaly sie w kanon szeroko pojetej popkultury wiec shame on you ;) zostaniesz rzucony na pastwe Deceptonow ;P

Szajse... znowu musze google odpalic ;)

Ej no.. na stale to sie wpisal Conan, Thorgall i Muminki tak? :P a nie jakies robotozwierze :P

A takze odswiezony ostatnio Funky Koval ;)

Nowego Conana Ci nie polece, nie niszcz legendy Arniego, ktory chociaz gral jak klocek drewna ale postura budzil szacunek :)

Nawet przez mysl mi nie przeszedl ten nowy "model" z "game of thrones" :P dobra koniec off topu :P spadam na spacer z Dzidzia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...