1979majkel Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Prosze cyborgi potrzebuja czegos do jedzenia pieknie milo slyszec.. ja moge jechac na kanapkach.. ale rownie dobrze skoro bedziemy jechac pociagieg z powrotem to przekasic obiad i "Ja bym stawiał na powrót pociągiem na rzecz złocistego z chmielem " ze 4 na glowe to dla mnie najlepsza opcja ! Z tym jedzeniem to tylko takie zagranie pod publiczke, ze niby tacy normalni, ze mecza sie itp ;P a w plecaku dwa opakowania alkalicznych R6 i na trasie chylkiem wysysaja elektrolit Zastanawiam sie wlasnie czy nie lepiej byloby zaliczyc trase od konca czyli od Ziebic, skonczyc w Strzelinie i kto ma ochote ten sie moze upodlic rafinowanym chmielem i wrocic pociagiem a kto chce ten noznie wraca do Wro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Z tym jedzeniem to tylko takie zagranie pod publiczke, ze niby tacy normalni, ze mecza sie itp ;P a w plecaku dwa opakowania alkalicznych R6 i na trasie chylkiem wysysaja elektrolit Zastanawiam sie wlasnie czy nie lepiej byloby zaliczyc trase od konca czyli od Ziebic, skonczyc w Strzelinie i kto ma ochote ten sie moze upodlic rafinowanym chmielem i wrocic pociagiem a kto chce ten noznie wraca do Wro. Troche nie poznaje Kolegi.. choc znamy sie malo jak mawial Klasyk ale zeby gardzic chmielem w zamian do napitalania asfaltem do WRO? powazka musze sie zastanowic co o tym myslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (...) ale zeby gardzic chmielem w zamian do napitalania asfaltem do WRO? powazka musze sie zastanowic co o tym myslec Ja myślę, że jakby na świecie został tylko rower i chmiel był tylko we WRO, to bym napitalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Uwaga - osobom delikatnym i wrazliwym sugeruje nie czytac dalej tej wiadomosci. Ja generalnie nie lubie/nie przepadam za piwem. Ten napoj moze w ogole nie istniec i watpie abym zauwazyl istotna roznice - owszem, moge sie napic z tym, ze euforii w zwiazku z tym nie bedzie. I nie, nie jestem heretykiem i nie, nie dam sie spalic na stosie i nie zamierzam sie przywitac z Kwizycją celem zmiany pogladow Rzeklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Eeee no ale to nic złego I nie ma co się palić na stosie, czy też nie palić Ja mam akurat tak, że nic lepiej nie ochładza i nie gasi pragnienia... No i smak lubie bardzo... Aczkolwiek patrząc na ilość tego spijanego, to czasem bym wolał chyba mieć na to Twój pogląd i smak, nie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ja generalnie nie lubie/nie przepadam za piwem. Ten napoj moze w ogole nie istniec i watpie abym zauwazyl istotna roznice - owszem, moge sie napic z tym, ze euforii w zwiazku z tym nie bedzie. I nie, nie jestem heretykiem i nie, nie dam sie spalic na stosie i nie zamierzam sie przywitac z Kwizycją celem zmiany pogladow Rzeklem Aaaaaaa juz rozumiem nie ma nic lepszego niz wooda i whisky? tak? ja tu z takim plebejskim napojem wyskakuje spoko.. do pociagu kupi sie co trzeba Kuba a powiedz czy wobec tego co znalazles "co warto zobaczyc" to trasa bedzie inna niz ta ktora wkleiles w pierwszym poscie? A jesli inna to masz juz jakis szkic? bo ta pierwsza IMHO moze byc dosc trudna w nawgiacji do odtworzenia za duzo gruntowek wokol ktorych nie ma szlakow.. skad na pochodzi? bikebrother? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nie patrzyłem jeszcze jak się DOKŁADNIE ma to "co warto zobaczyć" do zaproponowanej trasy, ale na pierwszy rzut oka, dużo się pokrywa... Trasa jest z bikebrothera: Trasa BB Wszystko jest do obgadania, ja będę chciał też przetestować trekbuddy'ego na S. Galaxy Tabie, z mapami rastrowymi z tej stronki co zapomniałem jak sie nazywa, geoportal chyba, co ma 100% pokrycie w skali 1:10tys, zrobione tą metodą: link FR Ciekawe jak to będzie wyglądać, mam nadzieje, że zdążę przygotować mapy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ktoś coś pisał, że będzie zabawnie, więc zgubmy się po za tym po co Wam szlaki??Rowery będziemy mieć Im trudniej tym lepiej szlaki nie są potrzebne, możemy ponieść bajki na plecach, jak ktoś nie będzie mógł po błocie ew po za ścieżką pociągnąć. Weźcie line holowniczą :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ktoś coś pisał, że będzie zabawnie, więc zgubmy się po za tym po co Wam szlaki??Rowery będziemy mieć Im trudniej tym lepiej szlaki nie są potrzebne, możemy ponieść bajki na plecach, jak ktoś nie będzie mógł po błocie ew po za ścieżką pociągnąć. Weźcie line holowniczą :devil: Ja wiedzialem ze tak bedzie........ jak mawial klasyk spoczko jestem jak najbardziej za enduro tylko azymut jakis trza miec i ew ktoore kamole zobaczyc z gory a pomiedzy nimi wytyczymy szlaki a ta holownicza to nie taki glupi pomysl.. Rydwan dwu-osobowy (tfu! cyborgowy) - Chaoz Evolution z regulowana szpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 .. Rydwan dwu-osobowy (tfu! cyborgowy) - Chaoz Evolution... już bez przesady Mały OT: Wy się umartwiacie a nas dwóch z Chaozz'em objedzie jedna, ponoć niewielka Kobietka - zwana dalej Polanegri. Tak że trza robić formę - czuję się słabiakiem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 już bez przesady Mały OT: Wy się umartwiacie a nas dwóch z Chaozz'em objedzie jedna, ponoć niewielka Kobietka - zwana dalej Polanegri. Tak że trza robić formę - czuję się słabiakiem!!! Jedzie z nami? jakies kuluarowe rozmowy? piekni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 już bez przesady Mały OT: Wy się umartwiacie a nas dwóch z Chaozz'em objedzie jedna, ponoć niewielka Kobietka - zwana dalej Polanegri. Tak że trza robić formę - czuję się słabiakiem!!! wczyczuwam prowokację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 uhhhh... cos czuje ze moze byc ciezko w te niedziele...chyba rakjet fjula bedzie trzeba kupic juteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 wczyczuwam prowokację Hurra! Asia jedzie z nami a co do postu Pilona - ja juz klepie stejki zeby miec sile napierdalac ps. dla tych co nie kasaja intrygi polecam youtube.com i "hardkorowy koksu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu1 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam was. Przeczytałem we wcześniejszych postach, że chcecie jechać na Gromnik .Mieszkam bardzo blisko tej "górki" - bo tylko tyle mogę o niej powiedzieć. W sumie to na niej nic nie ma, są tam ruiny kościoła, które nic nie przedstawiają. Na razie archeolodzy kopią w poszukiwaniu dalszych odkryć, bo ostatnio wykopali tam gotycki piec. Nie wiem czy to prawda , ale w przyszłości na tam powstać jakaś wieża widokowa. Możecie w googlach wpisać "góra Gromnik" i zobaczycie wykopaliska. Ze swojej strony polecam górę Ślężę. W przeciwieństwie do Gromnika, ze Ślęży jest, bardzo dobry widok na te bliższe, jak i dalsze miejscowości. Pozdrawiam i życzę miłej wycieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 wczyczuwam prowokację hmm ja zapraszam nie wiem jak koledzy ale ja z chęcią poznam forumową 'zażynarkę' przynajmniej ode mnie się odczepią żem niby alkaiczne baterie wciągnął, po za tym lampkę mam na 18650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Tylko te sztejki to takie ze nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 To co Kocury, strajku w niedziele nie przewidują, all wydaje sie aktualne Czas zrobić kanapki, rozgrzać nogi i ruszać w niedziele rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 a co z błotem? Mam nadzieję, że będzie Do zoba ps: czy koleżanka Polanegri będzie? ps2: idę zmęczyć nogi jak co wieczór po robocie - co by wam nie ciążyć w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ps: czy koleżanka Polanegri będzie? koleżanki polinegri nie będzie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 szkoda, bo wszyscy liczyli po tej prowokacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 koleżanki polinegri nie będzie pozdrawiam no to będzie umieranie w męskim gronie - przynajmniej wstydu nie będzie ps; Chaozz'a nie będzie więc możecie oddychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LESNAbabka Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 no to będzie umieranie w męskim gronie - przynajmniej wstydu nie będzie hej ja przybędę...jeśli można zbiórka 9.30 dworzec tymczasowy przybędę na zielonym rumaku pozdr monika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No, to nie do końca męskie grono... Trza się ogolić, wypachnić i jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 hej ja przybędę...jeśli można zbiórka 9.30 dworzec tymczasowy przybędę na zielonym rumaku pozdr monika pewnie że można ps: no to pozamiatane kadra wuefu - do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.