pilon Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam, to i ja się porządzę Podczas ostatniej wycieczki Bardowskiej padł pomysł, by zaatakować niebosiężne Wzgórza Strzelińskie. Mimo, że pomysł nie był mój, to śmiem zaproponować termin (jako, że Pan Szoppers i ja chętnie celowalibyśmy na niedzielę), pozostaje jeszcze spytać o zdanie pomysłodawcę - 1979majkel'a, Michał, czy niedziela jest good for You? Po małym researchu udało mi się złapać pare szlaków i faktów o wzgoorkach: Suche fakty Ogólnie o szlakach Trasa którą zapewne ktoś kiedyś przeżył bez zawału No i tak sobie myślałem, czy nie uderzyć by tam pociągiem... Wtedy można zakończyć jazdę piwkiem czekając na pociąg Np.: Wrocław Główny - Biały Kościół; 9:54 - 10:33, czas podróży 44 minuty, koszt śmieszny, 10,50 PLN bilet plus promocja rower za 1 PLN = 11,50 PLN? To tylko propozycja, być może kusząca - 45 minut w pociągu da sie przeżyć, a oszczędzamy na czasie ze składaniem i rozkładaniem bajków itp Link: POCIONK Pomyślta ludzie Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 będę, bo dawno na ustawce nie byłem tereny widzę fajne, szkoda że nie będzie kolegi Jarosława(Szparek82) gdyż zaniemógł a planował się tu wybrać - pozdro Jaru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jeśli uda mi się wrócić do niedzieli to się z chęcią wybiorę! Mogę mieć utrudnienia w dostępie do neta ale będę starał się być na bieżąco. To miejmy nadzieje do niedzieli panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (...)Mogę mieć utrudnienia w dostępie do neta ale będę starał się być na bieżąco.(...) Jakby co, to mam Twój numer (będę dzwonił spod innego, jeśli jeszcze "stary" 503xxxxxx Ci się ostał) i w razie ciszy z Twojej strony pozwole sobie w sobote koło 18:00 przedzwonić Pozdro i mam nadzieje do zoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Niewazne kto podrzucil pomysl, wazne aby jechac Niedziela jak najbardziej pasuje. Ogolnie myslalem aby pociagiem dojechac do Strzelina i stamtad (czerwonym pieszym) przejechac az do Ziebic a stamtad asfaltem do Wroclawia aby sie ostatecznie dobic. Tym niemniej gdzie bede jezdzil jest mi obojetnie abym tylko wiedzial, ze dam rade i mogl jezdzic reszta sie nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ważne, że termin pasuje, a trasa i postępki będą do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Juz po Nas... Chaozz i Evo nas dojada Majkel przybadz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Coz - jesli chlopaki nie zlapia po drodze jakiegos kapcia (czego bynajmniej nie zycze) lub nie zechca sie raczyc widokami to zobaczymy ich na starcie i ewentualnie na mecie - jesli zechce im sie na nas zaczekac Zawczasu uprzedze, ze tempo bedzie wybitnie turystyczne wiec podziwiamy widoki, kontemplujemy faune i flore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Coz - jesli chlopaki nie zlapia po drodze jakiegos kapcia (czego bynajmniej nie zycze) lub nie zechca sie raczyc widokami to zobaczymy ich na starcie i ewentualnie na mecie - jesli zechce im sie na nas zaczekac Zawczasu uprzedze, ze tempo bedzie wybitnie turystyczne wiec podziwiamy widoki, kontemplujemy faune i flore zobaczymy się i na starcie i na mecie i w trakcie:) napiszę za siebie - jedziemy razem, to i wracamy razem ps: podziwianie widoków też jest wskazane. Juz po Nas... Chaozz i Evo nas dojada Majkel przybadz!!! nie dramatyzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 zobaczymy się i na starcie i na mecie i w trakcie:) napiszę za siebie - jedziemy razem, to i wracamy razem ps: podziwianie widoków też jest wskazane. (...) nie dramatyzuj Tutaj się podpisuje obiema rękami Koledzy smoka w łydach mają, ale fair play znają, więc będzie git majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jakby co Panowie, to wczoraj postudiowałem mapy, przewodniki, sam znalazłem w miarę ciekawą mapkę papierową w domu, obejmującą cały teren aż od Wrocławia do Barda, ze szlakami w Strzelińskich, popatrzyłem na ciekawostki z jakiegoś tam forum odkrywców skarbów i ruin - no i jest co zwiedzać, Gromnik trzeba zaliczyć musowo, są też w okolicy fane ruiny kapliczek i wiatraków, warto tam pobłądzić nie spiesząc się zbytnio Ps. na stronie PKP zdążyły się zmienić linki, więc wstawiam zrzut z kursu pociągu - kwestia pozostaje tylko taka, co ze strajkiem? Czyli sprawa transportu ciągle do obgadania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kolejna tura strajku ma byc 24.VIII wiec na weekend zdazymy sie zalapac, a pozniej mam nadzieje, ze skoncza przed kolejnym weekendem bo bede musial w okolicach Wroclawia krecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No, to trzymajmy kciuki za strajk - żeby poszedł zgodnie z rozkładem (ostatnio tylko to im idzie planowo )... Bo jak rozumiem, jest zgoda milcząca i wszystkim się i sam pociąg i godzina odjazdu podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No, to trzymajmy kciuki za strajk - żeby poszedł zgodnie z rozkładem (ostatnio tylko to im idzie planowo )... Bo jak rozumiem, jest zgoda milcząca i wszystkim się i sam pociąg i godzina odjazdu podoba? Mi tam pociag pasuje moze byc atrakcja po tylu latach a godzina jak najbardziej.. ani zboczona, ani za pozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 To co Moi Drodzy? Niedziela, 21. sierpnia, 9:30 przed wejściem na dworzec tymczasowy przy ulicy Suchej zbioorka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 może bym jakiś urlop w robocie wykombinował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 To co Moi Drodzy? Niedziela, 21. sierpnia, 9:30 przed wejściem na dworzec tymczasowy przy ulicy Suchej zbioorka? pasi ps: dam cynka Chaozz'owi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 może bym jakiś urlop w robocie wykombinował? Bierz bierz, będzie śmiesznie w niedziele evo07 - super, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Smiesznie znaczy, ze co? Brac kwiatek tryskajacy woda? Pecherz na kiju? Czerwony nos i o kilka numerow za duze buty? Wiadro bialej farby i podreczny zapas tortow z bita smietana? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Śmiesznie w sensie że sie pewnie pośmiejemy i w ogóle No Ale weź ten pęcherz na kiju, to może być ciekawe A tak w ogóle to bym chciał żeby było śmiesznie i wesoło, bo mam szatan plan, żeby wziąć taką małą kamerkę HD super duper extra hiper 1080 pixeli w każdą strone, ze stabilizacją i bajerami, produkcji tajwańskiej, którą się da wszędzie wsadzić i zatknąć I nakręcić coś fajnego I śmiesznego... No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 a ja mam pytanie inne z goła. jak z popasem?kanapki czy gdzieś na trasce jakaś szama będzie? pizza? ogólnie coś do żarcia nie wiem czy będzie potrzeba uzupełnić energię ale coś wszamać by się przydało a jak chcecie wracać asfaltem to jakie tempo bo na asfaltach nie ma ociągania natomiast jak powrót byłby ciapągiem to można coś łyknąć energetycznego ze słodu i chmiela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cóż, proponowałbym mieć przy sobie jakąś kanapkę, ale można sie popaść w Henrykowie, jest to +- środek obszaru i znalazłem tam cuś takiego: Pizzeria Anna Ja bym stawiał na powrót pociągiem na rzecz złocistego z chmielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 ... którą się da wszędzie wsadzić i zatknąć .... Eeeee no bo... ja wlasnie sobie przypomnialem, ze mam mase prasowania i w ogole, a to niedziela jest zlym dniem na wtykanie, tfu, jezdzenie wiec... sami rozumiecie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (...)niedziela jest zlym dniem na wtykanie(...) Aż tak dogłębnie nie będę dokumentował żeby wtykanie napotkało się z tym co zostaje po jedzeniu ehehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cóż, proponowałbym mieć przy sobie jakąś kanapkę, ale można sie popaść w Henrykowie, jest to +- środek obszaru i znalazłem tam cuś takiego: Pizzeria Anna Ja bym stawiał na powrót pociągiem na rzecz złocistego z chmielem Prosze cyborgi potrzebuja czegos do jedzenia pieknie milo slyszec.. ja moge jechac na kanapkach.. ale rownie dobrze skoro bedziemy jechac pociagieg z powrotem to przekasic obiad i "Ja bym stawiał na powrót pociągiem na rzecz złocistego z chmielem " ze 4 na glowe to dla mnie najlepsza opcja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.