Skocz do zawartości

[Amortyzator] Jaki do ok 150zł przód

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzę że nie masz za dużego pojęcia o amortyzatorach po pierwsze nic w miarę dobrego, bądź w dobrym stanie w tej cenie nie kupisz. Z linków podajesz raz Epicona do XC/Maratonów drugi raz NRX przeznaczonego do rowerów Crossowych. Za tą cenę co najwyżej możesz dostać z nowych SR Suntour XCM/XCT bądź XCR(chociaż tutaj cena będzie oscylować w granicach 200 zł).

Napisano

ten XCR jest niczego sobie tylko mi sie jedna rzecz w nim nie podoba czarna golenie ale 200zł bede mogł dac jak bedzie korzysc :)

jak macie jeszcze jakiesc amorki bardzo prosze o linki

Z linków podajesz raz Epicona do XC/Maratonów drugi raz NRX przeznaczonego do rowerów Crossowych
crossowe to raczej dla mnie bo to las ulice wiec mi pasuje . chyba ?
Napisano

a tego NRX polecacie plusy sa takie ze :

-Moje miasto wiec bez przesylki

- nabita gwiazdka (szyszka)

i cena tylko 120 zł bo sie dogadałem z kolesiem

czytałem teraz i ten epicon jest naprawde fajny wedlug was oplaca sie go brac na jazde po miescie i czasami do lasu jakies polne drogi ?? Epicon

Napisano

Ten NRX to rocznik gdzieś 2006, swoje już przeżył, ja bym nie kupował. Na miasto i sporadyczne wyjazdy do lasu wolałbym już nowego XCR.

Zakładając, że Epicon jest faktycznie w dobrym stanie, pójdzie sporo drożej niż te założone 150 czy nawet 200zł.

Napisano

ale gadałem z kolesiem i by sie udalo za 220 ak jak pisalem wczesniej wiec ten nrx odpada bo stary .

wiec probowac kupic tego epicona za te 220

• Mod Team
Napisano

Jezeli nie jest jakoś specjalnie zajechany na śmierć to sie opłaca a wygląda na w dobrym stanie serwis tłumika i komory powietrznej nie jest skomplikowany i tani przede wszystkim.

Tylko kolego moj drogi zwróciłeś uwage ze on nie ma i miał nie będzie pivotów pod Vbrake ??

Napisano

tamta oferta niestety poszła ktoś inny go wziol a teraz mam od znajomego za 250 SUNTOUR RAIDON nie ma zadnych luzów brac ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...