Gość arnold Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 No wiec jak w temecie. Chce kupic jakies klucze, na allegro widzialem klucze Sigma Sport PT-16 cena to 69zl ( 16 funkcji), uzywa ktos takich? Warto je kupic? Wierzycie w te klucze podreczne, czy jednak jestescie zwolennikami pojedynczych kluczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ja się kiedyś przymierzałem;) do zestawu authora(wygrał w jakimś plebiscycie czy cuś) ale on kosztował mniej niż 30zł i był ponoć najlżejszy i najmniejszy a i tak miał wszystkie klucze ampulowe nożyk i parę innych kluczy (8-12typów). Poszukaj podobno jest on najlepsz i w miarę tani ale ja wolę oddzielnie mieć klucze ampulowe i mam taką blaszkę combo i tam są dziurki i różne klucze na krawędziach i to zajmuje w sumie mniej miejsca niż taki zestaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ja uzywam od ponad 1,5 roku sa to klucze kumpla zlamalem mu juz jedna lyzke do sciagania opon ale probowalem na sile sciagnac oponki 2.5 z szerokiej obreczy (masakra) poza tym sprawdzaja sie ,maje ,podreczne,praktycznie wszystko jest brakuje torxa (mi do tarcz na przyklad) i skuwacza do lancucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.