Skocz do zawartości

[Góry Sowie] wycieczka jednodniowa

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Zerknij wyzej to zobaczysz, o ktorej spotkanie pod Tymczasowym we Wro..

mooj kom to 608291696. nie odbieram w trackie jazdy bo jeszcze nie nauczylem sie jezdzic bez trzymanki ;) w takim razie doliczamy Cie jako 5tego do oczekiwania pod dworcem

Tomek jak będę na dworcu u siebie to napiszę smsa do Ciebie w celu zlokalizowania Was w pociągu

orientujecie się ile bilet na rower kosztuje? ostatnio słyszałem gdzieś, że na weekend przewóz roweru za 1zł, to prawda?

Tomek jak będę na dworcu u siebie to napiszę smsa do Ciebie w celu zlokalizowania Was w pociągu

orientujecie się ile bilet na rower kosztuje? ostatnio słyszałem gdzieś, że na weekend przewóz roweru za 1zł, to prawda?

spoczko, a rower ponoc rzeczywiscie 1 zl :D do zoba

dzięki za wycieczkę;) zdecydowanie nie był to mój dzień, fotek będzie mało, w sumie kończą się na singlu w głuszycy :P później nie było czasu ani chęci na wyciąganie aparatu... i tak nie miałbym kogo fotografować :icon_mrgreen:

dzięki również za odstawienie mnie na dworzec główny, gdy grupa wrocławska poszła na łatwiznę :whistling:

i podziekowania należą sie Szoppiemu za użyczanie pompki a także pompowanie, gdy prawie zszedłem z tego świata ^_^

Dzieki Zuchy i Zuszynki! :) spoczko wyrypa, km nie za wiele.. jezor na wierzchu przynajmniej u mnie ;) dobrze ze linka tylnej przerzutki uratowala mnie przed Sowa ;)

Pare fociszek.. podobnie ze mna i zdjeciami ;) zrobilibysmy sobie z Daidem autoportretoowke ;) nic to :D kilkaset piw mniej i bedzie lepiej :)

https://picasaweb.google.com/Szoppers/GorySowie

dzięki również za odstawienie mnie na dworzec główny, gdy grupa wrocławska poszła na łatwiznę :whistling:

i podziekowania należą sie Szoppiemu za użyczanie pompki a także pompowanie, gdy prawie zszedłem z tego świata ^_^

Ty Forfiterze! :P ja Ci dam latwizne ;) a za pompke to nie ma za co ;) mam zakwasy na trojglowym :D

No tak, a ja dwa pytony 26 cali na Preste zawsze w plecaku... czułem że mogą się przydać... Tylko troszkę daleko byłem :(;)

(..) dobrze ze linka tylnej przerzutki uratowala mnie przed Sowa ;)(...)

Wymigałeś się z podjazdu? ;)

spoczko wyrypa, km nie za wiele.. jezor na wierzchu przynajmniej u mnie ;)

przyznaj, że ostatnie 40 km wycieczki to była walka o przeżycie :icon_mrgreen:

No tak, a ja dwa pytony 26 cali na Preste zawsze w plecaku... czułem że mogą się przydać... Tylko troszkę daleko byłem :(;)

teraz to i ja będę woził:)

nie tylko wymigał, był prowodyrem buntu:D

Załuje że nie byłem, ale też między wierszami czytam, że pewnie okropnie bym się wymęczył z moim gardziołem... także może i fooksa miałem, tak czy inaczej zazdroszcze :) Dolny Śląsk rośnie w siłe, to najwazniejsze :)

przyznaj, że ostatnie 40 km wycieczki to była walka o przeżycie :icon_mrgreen:

nie tylko wymigał, był prowodyrem buntu:D

No moze nie 40 :P ten zjazd do Walimia byl spoko :D

A co do migania.. to na dwie moje sylaby i miganiu mialem juz 3ech Towarzyszy wiec SIE GONCIE :D

a tutaj sladzik :D

Ja wracajac z Sowiej Gory wracajac przez Walim przejechalem jeszcze przez Jugowice, Zagórze Slaskie, Niedzwiedzice i Polesie. Popracujcie jeszcze nad wytrzymaloscia mosci Panowie:) WIdac sprzet za pare tysiecy nie jest gwarantem dobrych osiagow, a swoim 12-letnim rowerkiem (tak rowerzysta na zoltej Meridzie z bagaznikiem) chyba zawstydzilem niejednego z Was. Zapraszam na PW trojke wytrwalych, ktorzy wyjechali na Wielka Sowe, chetnie z Wami kiedys smigne, pozdrawiam Ekipe

Ja wracajac z Sowiej Gory wracajac przez Walim przejechalem jeszcze przez Jugowice, Zagórze Slaskie, Niedzwiedzice i Polesie. Popracujcie jeszcze nad wytrzymaloscia mosci Panowie:) WIdac sprzet za pare tysiecy nie jest gwarantem dobrych osiagow, a swoim 12-letnim rowerkiem (tak rowerzysta na zoltej Meridzie z bagaznikiem) chyba zawstydzilem niejednego z Was. Zapraszam na PW trojke wytrwalych, ktorzy wyjechali na Wielka Sowe, chetnie z Wami kiedys smigne, pozdrawiam Ekipe

Uuuuuuuu :P

Ja również w domku już, szkoda że udało się zgrać w czasie i miejscu . Kilosów też nie dużo żeśmy zrobili,ale były wisienki w postaci 2ch podjazdów na Sowe czerwonym pieszym, zjazd czerwonym pieszym i zjazd niebieskim do Róściszowa :D

Wczoraj myśmy atakowali Chełmiec, Dzikowiec, i Lesistą Wielką. Więc traska DH z Dzikowca jest spoko,tylko lądowanie z metrowej hopki na płaskie sztywniakiem nie jest tak komfortowe jak Bansh*tem :)

No i z Chełmca zielony do Lubomina jest spoko :D W tym tygodniu może uda mi się skleić krótki filmik :) Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...