Skocz do zawartości

[Góry Sowie] wycieczka jednodniowa

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek o której macie pociąg we Wro?

Oficjalnie 7:44 :) i spoko wysiadamy na glownym

Jest, albo postawisz zaraz obok dworca albo na dole (niewielki zjazd) obok dwoch sklepow spozywczych. Nie powinno byc z tym problemu. Ale czy to ulica Gdynska to juz nie wiem. W kazdym razie Ibisowskie wozidlo bedziesz mial gdzie postawic :)

A jak tam Misiael zdrowie? dasz rade towarzyszyc nie tylko duchowo? :)

Podajcie Zuchy jeszcze zgodnie z lista kto wbija w pociag we Wro..

daid pakuje sie w fure, zaDymek raczej tez jedzie "inaczej", zabiel17 wbija w ciuchciale w Swiebodzicach, Cox jest na miejscu.. na reszte czekamy pod tymczasowka we Wro? ;P czyzby pociagowych we Wro jest dwoch? :P ja i pilon? moze jednak autem przyjedziemy... ;P

A jak tam Misiael zdrowie? dasz rade towarzyszyc nie tylko duchowo?

Ja obecnie nabieram kolorow - glownie zoltych i fioletowych, a w wolnych chwilach ucze sie chodzic i chociaz nadal przy pomocy kul to na zakretach zaczynam lekko driftowac :) Moge jedynie zyczyc wam udanej przejazdzki (Tomkowi zycze udanego pycenia ;P) a ja ten sezon mam raczej z glowy.

Ehhhhh Michał,tak mi przykro... :( ale kuruj sie i dobrzej, to najważniejsze :) Myślę, że (nie chcę decydować za innych i się wpraszać czy narzucać) byłoby miło jakbyśmy Cię grupowo odwiedzili lub spotkali się nie-rowerowo gdzieś na mieście, jak już będziesz się lepiej ruszać :)

Ja obecnie nabieram kolorow - glownie zoltych i fioletowych, a w wolnych chwilach ucze sie chodzic i chociaz nadal przy pomocy kul to na zakretach zaczynam lekko driftowac :) Moge jedynie zyczyc wam udanej przejazdzki (Tomkowi zycze udanego pycenia ;P) a ja ten sezon mam raczej z glowy.

Ja pierdacze! powaznie az tak powaznie? niezle.. a te kolory to co uda? biodra? posladki? ;) Panie widze, ze dobrze ze piles mleko (bo jestes wielki ;) ) i kosteczki w miare wytrzymale.. Jakbys chcial Alme pozyczyc na jakis czas to daj znac ;) (ps. moze napiszesz recke rowerku na rzecz Jedynego Slusznego Portalu Rowerowego skoro sie nudzisz? :)

A Pycic bedziemy, oj bedziemy :)

Eeeee Kubo dlaczego jest Ci przykro? Rozumiem, ze gdybys stanal na poboczu i z podstepnie diabelskim usmieszkiem wsadzil mi patyk w szprychy to mialbys powod ;), a tak to coz, zdarza sie i tyle. Nastepnym razem bede bardziej ostrozny, a jak juz bede mogl ruszac sie swobodnie to komisyjnie kopne sie w d&$% :)

Spotkanie chetnie, w wiekszym czy mniejszym gronie, na pewno bedzie sympatycznie i milo :) powodem moze byc rownie dobrze moj powrot do zywych jak cokolwiek innego :)

Kolory Tomku to prawa noga od kolana w dol, lewa kostka, lewa czesc biodra i generalnie wieksza czesc lewej czesci ciala. Troche sie pospieszylem bo gdybym zaczekal na zlota polska jesien to moglbym robic za kameleona :icon_mrgreen:

Jesli chodzi o recenzje to specjalnie dla Ciebie i Twojego portalu sms-owa recenzja roweru Orbea Alma 29er H50:

"Rower dla rowerowych rowerzystow z rowerowym zacieciem, rowerujacych po rowerowych rowerostradach"

@wporzogodzia szkoda , że Cię nie będzie i ominie Cię szansa na pobrudzenie swojego lśniącego rowerku :D

@Michał ty się kuruj i wracaj na rowerek podobno w tym roku ma być piękna złota jesień więc jest szansa na korzystanie bardzo długo z jazdy na rowerku :)

A co do niedzieli to jak to robimy ja z Kamiennej Góry autem podjadę do Wałbrzycha tylko niech mi ktoś powie czy ten Dworzec PKP Główny to ten na Gdyńskiej??? Wole się upewnić, żeby nie było że czekam na złym dworcu :P

A i o której zbiórka na PKP 9.30??? No chyba że koledzy z Wrocka zabiorą się autami....

@wporzogodzia szkoda , że Cię nie będzie i ominie Cię szansa na pobrudzenie swojego lśniącego rowerku :D

Niestety tak to czasami bywa że człowiek nie ma jak się wyrwać z pracy, niestety jutro i pojutrze czeka mnie praca po 9-10h. :angry2: :angry2: :angry2: , a rowerek mam nadzieję ufajdać na następnych tripach :icon_wink: :icon_wink: Tak więc pozostało mi tylko Wam pozazdrościć.

tysia87 Dworzec Główny to ten na Gdyńskiej i tam jest planowe spotkanie :icon_lol: :icon_lol:

zazdroszczę tak zacnej wyprawy w tak doborowym towarzystwie :rolleyes:

ps: nie zajedźcie Szoppersa przed maratonem - w końcu ma mnie tunel robić :icon_mrgreen:

ps2: ja katuje podjazdy na Podkarpaciu co by z formy nie wypaść

Ty nie skoncz napedu przed tym maratonem od tych treningow ;) i o moj tunel sie nie martw ;) pole powierzchni mam constans ;) spojrz na www organizatora.. i to co pierxxxxlil o przewyzszeniach i podjazdach ;) spojrz na profil wysokosci ;P chyba nie pozjezdzam za wiele.. ale nic to :D wazne ze "bedziemy pasazerami" wiec polejemy chmielem po starce ;)

Witam

Pisze sie, konkretnie ul Gdynska w Walbrzychu o 9:30? Kto jedzie pkp z Wroclawia? Moja wydolnosc jest b. dobra, 100km w gorkach dziennie nie robi na mnie wrazenia:))W tym roku przejechalem sam cale Gory Sowie czerwonym szlakiem z Walbrzycha do Bardo, b. fajna trasa. Podajcie prosze nr tel. zeby mozna sie umowic konkretnie z Wroclawia, pozdrawiam i do zobaczenia! moj 788747353

Małe podsumowanie:

zdbiórka:

Wałbrzych, Dworzec PKP ul. Gdyńska

godz. 9,45 (+/-) 5 min ;)

chętni:

daid

pilon

Szoppers

Cox

zabiel17 + 1 osoba (opcjonalnie)

zaDymek + 3 osoby

deTem

tysia87

heniekkrol

Łukasz Książek

znajomy Cox’a z kolegą

Kosma

pietro

rictusek

chaozz (?)

i Majkel duchowo

Mini zlot nam się zrobił ;)

Trasa:

60 km, raczej w 99 % przejezdna

http://www.bikemap.net/route/1226175

już się nie mogę doczekać :033:

Witam

Pisze sie, konkretnie ul Gdynska w Walbrzychu o 9:30? Kto jedzie pkp z Wroclawia? Moja wydolnosc jest b. dobra, 100km w gorkach dziennie nie robi na mnie wrazenia:))W tym roku przejechalem sam cale Gory Sowie czerwonym szlakiem z Walbrzycha do Bardo, b. fajna trasa. Podajcie prosze nr tel. zeby mozna sie umowic konkretnie z Wroclawia, pozdrawiam i do zobaczenia! moj 788747353

Zerknij wyzej to zobaczysz, o ktorej spotkanie pod Tymczasowym we Wro..

mooj kom to 608291696. nie odbieram w trackie jazdy bo jeszcze nie nauczylem sie jezdzic bez trzymanki ;) w takim razie doliczamy Cie jako 5tego do oczekiwania pod dworcem

Witam

Kto jedzie pkp z Wroclawia? (...) umowic konkretnie z Wroclawia, pozdrawiam i do zobaczenia! moj 788747353

Ello, zbioorka Wrocław Główny Tymczasowy, przy żywopłociku naprzeciw wejścia od ul. Suchej godz 7:15 pozdro!

Jedzie Szoppers, Chaozz, nie wiem kto więcej bo się gubię ;) i ja również, ale ja ze znakiem zapytania - Szoppers będzie rano wiedział na sms czy się pojawie czy nie... Ostatnio niedomagam gardłowo, dzisiaj była rozgrzewka testowa za Wrocław, żeby sprawdzić. Jak rano wstanę i będę mógł normalnie pić, oddychać bez pieczenia w gębie to jade :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...