Skocz do zawartości

[manetki] shimano xtr SL-M980

grzesiowu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Pytanie moje tyczy po pierwsze manetek xtr SL-M980 … które chciałbym połączyć z przerzutkami 3x10 XT (jeszcze nie wiem czy 2011 czy 2012) … i właśnie; czy mogą się pojawić jakieś problemy, przeciwności?

A po drugie … to co myślicie o tych sprzętach na 2012 które tu i ówdzie pojawiły się w handlu (na stronach shimano ich jeszcze nie ma) czy to już jest pełnowartościowy sort wyprodukowany z myślą o rynku czy na razie jakieś demówki które rozsyłają do testów czy zapoznania dziennikarzom, hurtownikom etc - jednym słowem czy warto w to wchodzić tu i teraz?

I na koniec jeszcze o manetkach … jest opcja kupić montowane nie do kierownicy tylko do klamek. Planuję kupić póki co Deore BR/BL-M596 … który jak się zorientowałem jest kompatybilny z systemem I-Spec … jest to dobry pomysł czy jednak wchodzić w manetki z własną obrączką?

dzięki pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

A jakie przeciwności mogą się pojawić? Przerzutki i manetki pracują w tym samym systemie, więc są w 100% kompatybilne.

Ja bym nie bawił się w mocowanie do manetek, będziesz chciał pojeździć w zimie, będziesz chciał zmienić hample i może być problem.

Sprzęt na 2012 wydaje się być (i jest) pełnowartościowym, końcowym produktem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...