KamilT Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam. Mam zamiar po zimie zaopatrzyć się w szosówkę. Lecz nie wiem co by było bardziej opłacalne. Kupić szosę za ok. 1000zł czy stopniowo składać? Jaka jest wasza opinia?? Pisałem w temacie Kupić czy Złożyć ,lecz nie doczekałem się odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 kupić za 800 i wymienić co się sypie za 1000 nic rewelacyjnego nie kupisz a tym bardziej nic sensownego nie złożysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Moja szosa jak na moje jeszcze nią pojezdzisz z 2-3 tys km zanim coś wymienisz do konca sezonu na pewno styknie potem mała wymiana opon i smigac dalej. jak coś to wiecej pytan zadawaj chetnie odpowiem http://allegro.pl/raleigh-reynolds-501-cromo-shimano-600-dura-ace-i1779253503.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 fajny raleigh, są klamkomanetki dobry sprzęt za tą kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 tez mi się tak wydaje tymbardzoej ze wszystko smiga jak trzeba , ale nie słodze bo potem każdy powie ze swoje to chwali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.