don Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ktoś wybiera się na ten maraton? Ja startuję na dystansie mini. Wszystkie informacje na stronie maratonu: http://www.mtbkolo.pl/pl/ Do zobaczenia na starcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkrajek18 Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja będę Tym razem na mini Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 W tym samym terminie jest maraton w Boszkowie . Ma być Marek Konwa . http://64-sto.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=404&Itemid=1&pop=1&page=0#akoinputforumV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 @grzegorz1974paszek, możesz coś więcej powiedzieć o tym maratonie w Boszkowie? Są tam jakieś ciekawe tereny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Cudów raczej nie będzie - to wielkopolska . Ale orgowie wycisną z tych okolic ile się da. Trasy nie znam - w tą niedziele jest pierwszy objazd trasy , mam zamiar być , zdam relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 @grzegorz1974paszek, możesz coś więcej powiedzieć o tym maratonie w Boszkowie? Są tam jakieś ciekawe tereny? Ja mogę Ci powiedzieć, że fajerwerków nie ma co się spodziewać, raczej leśne dukty, polne drogi i parę krótkich podjazdów. Do trudności technicznych możesz zaliczyć dziury na polnych ścieżkach i w niektórych miejscach trochę kopnego piachu. Ogólnie maraton szybki i łatwy. Do wyboru dwie długości trasy mini 30 km i mega chyba ok 60. Co ciekawe i warte uwagi żeby wystartować w mega trzeba mieć ukończone 19 lat . Trudność trasy 1/6. Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Oki dzięki za info, liczyłem po cichu na drugi Hermanów Pożyjemy, zobaczymy, do Koła i tak się nie wybieram więc pewnie pojadę do Boszkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Żerków i Łysa Góra tylko jedne są w Wielkopolsce, trasy nie znam ale koło Boszkowo trochę kręciłem i faktycznie wieje nudą, no może poza cudownym jeziorkiem ale ono to już raczej po wyścigu. Żeby OT nie było to do Koła się nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkrajek18 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 I jak wrażenia "po" Wg. mnie bardzo solidnie zorganizowana impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Trasa płaska ale wcale nie lekka, trzeba było jechać bardzo szybko i nie było gdzie odsapnąć ani na chwilę. Organizacja bardzo dobra, pakiet startowy również. Są gdzieś jakieś zdjęcia z imprezy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.