Duckbill Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czyli lista juz powstala... to moze napisz kto juz na niej jest to bedziemy wiedziec czy mamy sobie inny wyjazd planowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 AAAA no to się ciesze i owolutku musze sie zabrac za moją kondyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 hehe, mam na rzie mase zajec i przez nastepny miesiac, dwa bede niemal niedostepny. Kiedy wyjazd? mam cicha nadzieje, ze na poczatku maja, ale moze sie to przesunie na czerwiec......co do listy to i tak bedzie ona uzalezniona od indywidualnych mozliwosci.... po prostu napisze: jade wtedy i wtedy. jak chcecie miec zarezerwowane noclegi to dajcie znac. jak nie to jedzcie na krzywy ryj.....ja jade tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Lepiej by było w maju bo w czerwcu już egzaminki w szkole sie zaczynają :/ no ale to zalezy od ciebie. No coż to czekamy na wiadomość za 2 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 He he, a moze w lipcu? PS. Ale caly czas bierz mnie pod uwage. I tak jak pisalem pokoj dwuosobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 riker podaj tych szczesciarzy bo niewiem czy mam szykowac jakies l4 w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 moj rower juz w polsce........siedzi na cle i musze go wyciagnac z tamtad. kolejne 2 tygodnie. Co do skladu imprezy, nie bede robic ceregieli. dam ogloszenie miesiac wczesniej. Bedzie to typowo weekendowa wycieczka, moze zahaczymy piatek. Dam ogloszenie na forum i termin nadsylania zgloszen. Jak okaze sie ze jest 45 osob, bedzie trzeba to jakos poobcinac......ale jak bedzie 20, pojedziemy w dwadziescia. Ot podam konto i bedzie wplata zaliczki na poczet noclegow. kto wplaci jedzie. jak znam zycie taka selekcja bedzie wystarczajaca. Potem sie skleimy na samochody. Moze zawezme Alvarena bo mam blisko z Gliwic Wezme sluzbowe Kangoo........hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Niech i tak będzie W takim razie spokojnie czekamy na info jakieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 O dzięki wielkie. Ja piszę się na 100% jedyna przeszkoda to to że moge mieć jakiś egzamin w szkole OBY nie :/ i jeszcze jedno jeśli wyjazd by był w weekend 29,30,31 maj to ja na pewno nie jade do mam komunie w rodzinie:/ chociaż zobaczymy Najgorsze to tak nie pewność kiedy impreza będzie bo wtedy można coś już kombinować z terminami:/ Riker nie znasz chociaż przyblizonej daty wyjazdu???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ja tez sie na to pisze, tylko musze złożyć mojego złoma do kupy i kupić nowy kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i sie klaruje. bedzie to wprawdzie powitanie lata, ale juz blizej niz dalej. na maje jade obcykac trase (ma niestety padac) i zarezerwowac wstepnie noclegi. Termin bedzie kolo polowy czerwca......pewnie 8-9-10. Po majowym podam ceny noclegow i wyznacze "dedlajn" dla wplat. Ciekawe ilu nas bedzie. Jest jeszcze czas zrobic noge, wiec do roboty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No to wstępnie się pisze i nawet łykniemy piwko bo wkoncu 7 czerwca moje święto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 termin jest: 9-10-11 czerwca. 9 - po zebraniu sie wszystkich chetnych jazda nocna (ok 10 km) 10 - glowna petla jak na mapkach i przekrojach 11 - inna modyfikacja, badz czesc petli pominieta dnia poprzedniego z uwagi na slaba noge Cena noclegu (warunki spiworowo-spartanskie) 10 zlotych Cena obiadu (wiejski) 10 zeta. Zgloszenia bede przyjmowal mejlowo. Bez wplat wstepnych. liczba ograniczona do 12 osob (lacznie ze mna). konfiguracje pokojowe do uzgodnienia. Wstepnie zglaszajcie sie w tym watku. wiecej info w poniedzialek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 No to ja się pisze WSTĘPNIE ponieważ 11 moge mieć egzamin w szkole lecz wszystko sie dowiem i za niedługo powiem co i jak póki co rezerwuje jedno miejsce --- Póki nikt się nie zgłosił to..... czy możemy przesunąć termin na 15,16,17 lub 26,17,18 czerwiec wtedy jest długi weekend nie mma ani szkoły ani pracy poza tym może węcej osób by sie zgłosiło............. 10,11 czerwiec mam szkołe i nie moge jechać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ja chetnie bym sie pisal bo w polsce powinienem byc juz 7 czerwca - ale rower mi pewnie dojdzie za jakies 3 tygodnie od 7 czerwca :-/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 potwierdzam termin. przyjmuje zgloszenia na PW. rogram jak wyzej, rowniez koszty. nic sie nie zmienia. do pierwszego czerwca musze miec szacunkowa liczbe uczestnikow.....wiec prosze rozwazyc oferte ponownie. ps. jest juz 5 osob. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Jeśli to jest 9-10-11 to ja odpadam mam studia i 10 i 11:/ miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 szkoda, ........... TRASA POTWIERDZONA, CZEKAM NA ZGLOSZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 juz blisko........jeszcze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Niestety 9 i 10 praca ale gdzie będziecie 11 czerwca ,będzie się Was dało jakoś zlokalizować ? Może bym wpadł jeśli by nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No tak... jak fajna wycieczka się szykuje, to ja tradycyjnie mam uruchomienie bloku... - 11 czerwca... A później okaże się że uruchomienie zostało przesunięte (często tak bywa) - ale dowiem się tego w piątek... (tzn.8'go) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 szkoda że to nie jest w długi weekend wtedy więcej osób by pojechało np ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 No wychodzi na to ze pojade............sam. He.......paru sie waha, ale na 100% jade ja i kuzyn oraz "ekipa niezawodna", czyli paru znajomych w sile wieku, ojcow rowniez i kolarstwa gorskiego w polsce. Coz.......moze jeszcze Ecia sie namysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 No to ladnie :035: a na poczatku bylo tylu chetnych ... ale jak ktos tu napisal - jak przychodzi co do czego to kapusta . Ja 11 czerwca siadam tylkiem na okeciu a rower bede mial za jakies 4 tyg od 11 wiec na kazda kolejna wyprawe sie pisze. Jak bedzie kolejna wyprawa to pogadamy Riker o ameryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no to jezdziemy........nic tylko zapelnic kemelbaki. A i nowy rower mamy na ta okazyje, mongoose teocali elite.......ladny. niech zaluja ci, ktorzy w domu zostana. Beda fotki jak "zloto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.