Alvaren Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Bardzo mi się podobają te podjazdy a jeszcze bardziej zjazdy to czekamy na dalsze wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Mnie sie nie podoba ten ostatni spad najwyzej pieszo zejde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jupi!! swietnie kapitalnie . deklaruje chęci i jesli tylko bede w stanie to sie na to pisze (poczatek maja jest jeszcze optymalny -bo pozniej mi sesja popsuje humor) uwielbiam tamte okolice bo właściwie tam sie wychowałem .. byłem rok temu konkretnie 1-3 maja ,włąsnie na wycieczce w tamtych okolicach .. chciałem z boraczej wjechać na rysianke i romanke .. a potem cośdalej .. ale nie dało sie jeszcze .. mniejwiecej w 2/3 trasy z boraczej na rysianke zalegał jeszcze snieg -po kolana i ciężko było .. mimo wszystko jestem jak najbardziej za ,bo tak czy siak bede jezdził w tamtych okolicach o tej porze .. zaczynam teraz ,wiec mam nadzieje ze sie nie rozleniwie mam nadzieje ze sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Trasa jest trudna, wiele jest wspinaczki (najdluzszy podjazd to 843 metry przewyzszenia) wiec moze to nie najlepsza wycieczka na poczatek sezonu Nikt nie mówił że będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BomBa Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 To wstepnie tez sie pisze na wyprawe Musze tylko wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem date zeby wolne zaltwic (ewentualnie L4 Znowu hektar z Poznania musze przejechac ale... gory to gory Pogoda moze byc obojetnie jaka mnie to nie interesuje... To jak alvaren powtorka z pociagu Katowice - Wisla ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tyle chętnych że miejsc braknie. Mam nadzieję, że decydować w takiej sytuacji będzie kolejność zgłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 HEHEHEH Bomba znowu bierzesz tablety z magnazem ?????? Co do wyjazdu to mozemy sie umówić w Katowicach na dworcu tak jak poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 byczo......no na snieg poczekamy. Mam nadzieje ze odejdzie, sesje tez sie slimacza.......wiec jak wspomnialem, co do terminu oczekujcie na info w kwietniu. a we wrzesniu 2 dniowa eskapada przez cale gory sowie i bardzkie (andrzejowka - srebrna gora). A w lato jeszcze jedna, tym razem rabka-turbacz i rabka-lubon. Wow. Bedzie goraco......oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 No Riker widze że pomysłów na wyprawy Ci nie brakuje... mam nadzieję że ta pierwsza kwietniowa wypali i sensowny skład się zbierze to można będzie raz na dwa miesiące wyskakiwać na 2-3 dniowe wyprawy... Ja jestem jak najbardziej za i czekam na dalsze info i propozycje :-) Riker odemnie dostajesz tytuł głównego koordynatora... czytaj centrum organizacyjne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 No to się pisze na wszystkie wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 To i ja się wstępnie piszę na ten wyjazd być może z kumplem ale tak jak spora część chętnych ostateczną decyzje podejmę później jak będzie więcej danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no to bedzie peleton..........jak jasny gwint Tak naprawdę jazda w wiecej niz 6-8 osob to lipa......wielkie zroznicowanie umiejetnosci i kondycji, dzieli i rwie peleton.....ale jak co do czego przyjdzie, mam nadzieje ze spotka sie nas z 10-15 osob...... juz sie doczekac nie moge.....a rower i czesci plyna na statku (karbonowa kiera, manetki xo trigger.......), pada snieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No, już z 20 osób sie w sumie uzbierało... troche kiepsko się tak będzie jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 jakoś bedzie... zawsze z początku jest dużo chętnych... myslę że damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ' date='7.02.2006, 18:14' post='156281']No, już z 20 osób sie w sumie uzbierało... troche kiepsko się tak będzie jechać... Ale wszyscynie pojadą zawsze jest tak- dużo chętnych a jak dochodzi co do czego to qpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dokładnie tak. Zobaczycie, przyjdzie co do czego i zostanie nas (was?) 5-6 sztuk ... Pozdrówko realistyczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Pewnie na koniec i tak bedzie góra 6-7 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jak tyle zostanie to będzie baaardzo fajnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 też mi się ta wersja podoba... do 8 osób będzie idealnie... ale jak będzie więcej to też damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ale wszyscynie pojadą zawsze jest tak- dużo chętnych a jak dochodzi co do czego to qpa A pamietasz pewną wycieczke w gronie ponad 30osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Cuda się zdarzają ale ciekaw jestem ilu było chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 nie zapomnialem, ale juz zaczynam trenowac na moim sztywniaku xc.....cannondale. fula na zime nie wyciagam. Hi, Hi. Czy to bedzie kwiecien czy maj zobaczymy.. wlasnie bede kupowal mieszkanie wiec masa na glowie.... Liczba zostanie przeze mnie ograniczona z premedytacja do ok 10-12 osob. Wybrani dostana zaproszenia na PW. nie bedzie to wypad na 45 rowerow........ale poczekamy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Kurza twarz to teraz trzeba się modlić żeby dostać zaproszenie Mała prośba wyslij te zaproszenia z początkiem kwietnia wtedy jakby co zorganizuje się inna wyprawe ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 kolega sie nie martwi.......jest na liscie. "a w sosnowcu na rynku, wisi flegma na tynku" - tak sie spiewalo w przedszkolu. hihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.