riker Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Hej, Zima jak na syberii.....ale juz zaczalem myslec o tradycyjnym "powitaniu wiosny". Organizowac bede z moim szwagrem (wlasnie kupuje mu nowy rower, hehe) i odbedzie sie jak tylko odejda sniegi...... Kiedy: kwiecien/maj Gdzie: Beskid zywiecki - w trakcie ustalania, ale bedzie Barania i Pilsko. Jak: xc/enduro, 2 dni jazdy, zaawansowana turystyka a nie sciganie. Noclegi: Hala Boracza (znajomi maja pensjonat) Koszty: Noclegi + zarcie. Dojazd: Pociagiem z Katowic do Wegierskiej Gorki ( dla tych co robia po 200 km- mozna dymac juz z Zywca, sam tak kiedys robilem), rowerem (przeciez nie pks) do Hali Boraczej. Tam baza. Autem na Boracza bezposrednio. Jesli ktokolwiek jest zainteresowany, prosze o info, bez zobowiazan. Rezerwowal bede w ppoczatku kwietnia..wtedy padna konkrety co do trasy i kosztow. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Brzmi nader zachęcająco i wstępnie z przyjemnością wpisalibyśmy się z Rycerzem na listę . Ale z konkretną deklaracją poczekamy do kwietnia. Wszystko się może stać do tego czasu... Pozdrówko efemeryczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Hm wstępnie piszę się na to..........czyli tak na 80% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 jesli tylko zdrowko pozwoli to z checia tez bym sie wybral. i musialo by byc troszke cieplej bo ciuchami na chlodne dni nie dysponuje jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Też bym się z wami wybrał, ale na dzień dzisiejszy nie wiem jak będe z czasem stał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Wczesnie jeszcze, ale zobaczymy. Ja tez nie wiem czy bede w polsce czy w stanach......Bede 3mal reke na pulsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 To wycieczke planujesz jak cię nie będzie bez ciebie nie pojedziemy ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Jak będziesz to ja tez bym sie na to pisał bo jestem z twoich okolic(Piekary Śląskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 tez bylbym chetny:D zalezy jak z robata czy zpasuja itp, tylko nie jazda w deszczu pogoda musi byc git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Zglaszam swoj udzial w tym przedsiewzieciu!! W takim ukladzie juz odliczam dni do wyjazdu. Sprobuje namowic na te wycieczke jeszcze szwagra i brata. Pozdrawiam. PS. Czasami dobrze miec kompa w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Ja piszę się obojętnie na jaką pogodą lubie się uciorać błotem super zabawa. Jestem tylko ciekawy czy nie ma jakiegoś limitu na ilość osób????po jak się zgłosi 20 osób lub więcej to może być problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 wstępnie to i ja bym był zainteresowany... pewnie mój szwagier też bo zawsze razem jeździmy... wyjazd zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 no schronisko ma 54 miejsca........bede tam jak odejda sniegi, bo i niejedna flaszke musze wypic (górale), wiec nocowac trzeba. Wtedy zobaczymy jakie ceny i kiedy. pogode tez wolalbym ladn. tak czy siak to przyszlosc.......moze nawet moj najlepszy przyjaciel "z koła" dolaczy? czasu w brod, ale milo slyszec o pozytywnym odzewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Juz wstepnie, jesli jest to mozliwe, chcialbym zarezerwowac pokoj dwuosobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Już wcześniej mialem zamiar wybrać się w te okolice na 2dni. Więc wstępnie się zapisuje jednak wszystko zalezy od terminu, kasy i kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 chyba trzeba bedzie miec plakietki jak na jakims szkoleniu? Abysmy sie poznali?!! zorganizuje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Plakietki z nickiem i awatarem . Pozdrówko charakterystyczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 He he. Plakietki moga sie przydac. Od wczoraj robie intensywna kampanie reklamowa tej imprezy wsrod znajomych. Przy okazji jeden z kolegow okazal zaniepokojenie (he he) faktem kolizji czasowej tej wycieczki z maratonem w Lomiankach (ktora odbedzie sie 23, 24 kwietnia- jak dobrze pamietam). Wiec jesli moge cos zaproponowac, Riker wez to pod uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Myśle że nie będzie źle skoro kilkanaście osób z rowerami znajdzie się w tym samym czasie w tym samym miejscu to wiadomo ze to ludziska z XC-ZONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 oo ja też Chyba że będą zapowiadali deszcz to nie, bo już jedną taką wyprawe przeżyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ja się pisze na obojętnie jaką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Zasadniczo mnie też by nie przeszkadzał deszcz, ale przez to potem trzeba więcej wciskać rower do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Pożyjemy zobaczymy nie mówie -Tak ,nie mówie -Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Szykuje sie fajowa wycieczka, ale ja czasowo sie nie wpasuje :029: Ale na kolejna taka wyprawe - a mam nadzieje Riker ze to nie bedzie pierwsza i ostatnia przez Ciebie taka wyprawa organizowana - na pewno sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Co do terminu nie wiem......sam mam urwanie glowy, nowa praca, nowe mieszkanie.........multum. Mam nadzieje, ze wszystko sie zacznie klarowac w kwietniu i wtedy wrocimy do trasy. Moze zrobie nieoficjalny przejazd pprzed impreza, aby sobie przypomniec jak to tam jest. Trasa jest trudna, wiele jest wspinaczki (najdluzszy podjazd to 843 metry przewyzszenia) wiec moze to nie najlepsza wycieczka na poczatek sezonu.......chyba ze spimy na Pilsku....bywalo drzewiej, ze robilem ta trase w jeden dzien na stalowym giancie......wiec moze dam rade. A zima bezrowerowa w Polsce....brrrr. Uwadze polecam, koszty beda niskie (bigosy, mielonki, piwo, pttk,itp), a wyjezdzenie na maxa. A na nastepne mam tez plany........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.