enozhd Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Tak jak w temacie. Chciałbym odpowietrzyć hamulcec Shimano Deore LX i tutaj moje zapytanie, jak go odpowietrzyć? Co będzie mi do tego potrzebne? Najlepiej byłoby jakby mi ktoś wypisał w poszczególnych punktach, krok po kroku jak cała taka operacja powinna wyglądać. Tak jak w temacie. Chciałbym odpowietrzyć hamulcec Shimano Deore LX i tutaj moje zapytanie, jak go odpowietrzyć? Co będzie mi do tego potrzebne? Najlepiej byłoby jakby mi ktoś wypisał w poszczególnych punktach, krok po kroku jak cała taka operacja powinna wyglądać. Proszę modów o przesunięcie tematu do właściwej kategorii. Z gory przepraszam za problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Pierwszy temat od góry http://www.forumrowerowe.org/forum/29-hamulce-rowerowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enozhd Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzięki za pomoc; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.