damianno98 Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 mam widelec SR Suntour XCM-V3 DLO i chciałbym zmienić moje tarcze 160 mm na 180 mm/203 mm czy mogłbym jeli tak to które i co mi będzie potrzebne do zmiany tego. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiozzz Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Adapter do zacisku np ten ale zobacz czy to na pewno ma sens czy potrzebna Ci tak duża tarcza ponieważ ten amor jest z niskiej półki i spore luzy gwarantowane. Może masz żywiczne klocki i zmiana na półmetale da Ci wystarczająca moc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianno98 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 a jaki polecił bys nowy amor i czy w ogóle to ma sens a jak nie to dasz link do klockow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.