storm Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam Czy jest ktoś, kto mógłby mu pomóc (dać jakieś rady) w regulacji przedniej przerzutki przy zbyt krótkim suporcie ..... wzmocniłem już sprężynę przez dodanie podładek, lekko zwężyłem pantograf z jednej strony, z biedą wskakuje najmniejsza zebatka (zbyt duza bieda ... ) średnia i najwieksza to juz sobie jakos poradze .... ale prosze o rady codo tej najmniejszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Jak mnie wkurzyła moja przerzutka przednia jak miałem za długi suport to wygiałem prowadnice (prowadnice ? - to co szoruje o lancuch zeby go spuscic nizej lub wyzej) troche.. jak juz nie bedziesz miał co zrobic wygnij to troche (kombinerkami) powinno działać.. ale to na swoja odpowiedzialnosć żeby nie było że ja Ci powiedziałem a potem sie skopała przerzutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Juz napisałem , że LEKKO zwężyłem, no właśnie prowadnicę nie pantograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.