JaniszMTB Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witajcie! W najbliższym czasie jednak planuje zakupić amorek do swojego roweru, zastanawiam się na Epiconem lub Axonem. Który waszym zdaniem będzie lepszy? Moja waga 90 kg, ale z tym to nie będzie problem bo są powietrzne w obu przypadkach, oba uchodzą za sztywne. Chciał bym was zapytać, który lepszy, za i przeciw na axona i epicon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorasior Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja mam podobny problem zastanawiam sie na rst firstem i polecono mi tez axona i nie wiem co lepsze wiec ja nie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Twój post dostarczył mi tylu informacji ze szok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenixs10 Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Epicon a Axon tumieniem i ogolnie wnetrznosciami sie nie roznia. Natomiast waga roznia sie ale nie wiele jakies 200g(?) oczywiscie na plus Axona lecz na minus Axona jest cena, ktora jest w sumie znaczaca bo jest to zazwyczaj okolo 100 zl. Nie wiem czy sa to prawdziwe informacje ale w Axonie nie ma mozliwosci zmiany skoku. Jesli zalezy cio na wadze wez Axona jesli na 100 zl na impreze to wez Epicona A do RST jakos dalej nie mam zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.