Mathiu Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam, tak jak w temacie szukam współlokatora, najlepiej studenta. Moje wymagania to niepalący, uśmiechnięty skory do wspólnych treningów lokator. Mieszkanie znajduje się przy palmiarni, pokój 2 osobowy. No i cena 300zł/ miesiąc + 20zł net + opłaty za prąd i gaz co drugi miesiąc wszelkie pytania kierować można na mój nr gg 6312456 lub na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam, tak jak w temacie szukam współlokatora, najlepiej studenta. Moje wymagania to niepalący, uśmiechnięty skory do wspólnych treningów lokator. Mieszkanie znajduje się przy palmiarni, pokój 2 osobowy. No i cena 300zł/ miesiąc + 20zł net + opłaty za prąd i gaz co drugi miesiąc wszelkie pytania kierować można na mój nr gg 6312456 lub na forum Dodam jeszcze W mieszkaniu są 3 pokoje w jednym mieszkają dwie dziewczyny drugi mój i przyszłego lokatora (z balkonem), trzeci to pokój gościnny. Całe mieszkanie jest dość spore bo ok 70m2. Widok z balkonu na park, cisza i spokój. Oczywiście jest kuchnia oraz łazienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Oferta już nieaktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.