grzybek Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kilka razy u nich kupowałem i również mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kilka razy kupowałem jakieś pierdoły i wszystko szło bez problemu. Kontakt mailowy też bez zarzutu, odpowiedzi szybko udzielane i co najważniejsze z sensem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 To aby nie było tak cukierkowo ... Zamówiłem kilka pierdół zapłaciłem i cisza o niczym nie poinformowali o wysyłce etc po tygodniu zadzwoniłem to stwierdzili, że wysłali ale wyślą następną paczkę :] ... Ta niby druga doszła faktycznie szybko i nawet wtedy status zamówienia się zmienił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Raz mi sie zdarzylo popelnic tam zakupy, rogi kcnc transakcja bezproblemowa i co najwazniejsze super cena. Jednak maja/mieli bardzo mizerny wybor np komponentow kcnc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To aby nie było tak cukierkowo ... Zamówiłem kilka pierdół zapłaciłem i cisza o niczym nie poinformowali o wysyłce etc po tygodniu zadzwoniłem to stwierdzili, że wysłali ale wyślą następną paczkę :] ... Ta niby druga doszła faktycznie szybko i nawet wtedy status zamówienia się zmienił ... Miałem podobną jazde z nimi. W mailach zarzekali się, że wysłali. Paczka nie dotarła po 2 tygodniach UPSem. Zadzwoniłem więc do ups. Co się okazało ? Paczka wg. nie została nadana, tylko otrzymali informacje o kwocie pobrania i adresie - wygenerowane automatycznie ofc. Zadzwoniłem. Facet uprzejmy. Okazało się, że nie mieli jednej części na stanie i musieli domówić. Po 2 dniach paczka była u mnie. W rekompensacie otrzymałem prezent + upust Także ogólnie polecam. Przynajmniej potrafią wyjść z twarzą, nie tak jak większość w pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja brałem u nich rebe i nastepnego dnia była u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Też brałem tam rebe i wszystko ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz2191 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 "Jednak maja/mieli bardzo mizerny wybor np komponentow kcnc." Co do komponentów kcnc to akurat wybór jest duży w końcu bikestacja jest dystrybutorem części tej marki na Polskę. A co do samego sklepu to jak najbardziej godny polecenia. Parę razy robiłem u nich zakupy i zawsze wszystko było w najlepszym porządku. Dobry kontakt, szybka wysyłka i bardzo dobre ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirkris Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kilka razy robiłem u nich zakupy i nie było większych problemów. Właśnie zrobiłem kolejne zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zarówno ja jak i kolega kupowaliśmy w bikestacji - bardzo dobry sklep, wszystko bez najmniejszych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Suport na octalink kupiłem, transakcja bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kupowałem w bikestacji kilka razy (zakupy zazwyczaj po 200-300zł) i raz wynegocjowałem bardzo dobrą cenę mailem z odbiorem na maratonie, za każdym razem wszystko było w jak najlepszym porządku polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zdecydowanie polecam ten sklep. Zostawiłem u nich już kilka tysięcy PLN i zostawię kolejne. Żadnych problemów! Każdy zakup omawiam z Panem Łukaszem osobiście negocjując cenę i jak do tej pory tylko raz mi nie dał rabatu na towar, który już i tak był mocno przeceniony. Polecam bez zawahania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja kupiłem u nich ostatnio nowy pulsometr, licznik i zębatki do kasety. Pisząc w skrócie - kontakt był utrudniony pisałem maile, na które był brak odpowiedzi, piszę więc do gościa na gg. On mówi, że maila przeczytał, ale nie miał czasu odpowiedzieć (minął tydzień od wysłania maila). Kontakt przez gg przebiegał w miarę sprawnie, gościu zamówił to czego nie mieli na stanie (licznik i zębatki), zamówione rzeczy przyszły terminowe do sklepu. Wysłali też szybko paczkę. Ceny mają najlepsze ze względu na "Alert cenowy" (faktycznie jak poda im się linka z polskiego sklepu, w którym dana rzecz jest tańsza to dają cenę niższą o 1 zł - nie tak jak np. cyklotur czy xtrabike, gdzie te akcje są ściemą). Podsumowując POLECAM jeżeli komuś NIE zależy na szybkich zakupach, bo kontakt może być momentami znacząco utrudniony. Reszta na plus a zwłaszcza ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talibek Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kupiłem u nich. cały osprzęt XTR, koła, Rebę i kilka rzeczy KCNC tak naprawdę to taniej nigdzie nie było.. Rower poza ramą mam od nich Raz tylko pomylili przesyłki bo akurat była zbieżność imienia i nazwiska.. ale szybko się wyjaśniło. Serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaldomowicz Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zamowilem caly rower i bez zadnego zarzutu. wszystko elegancko pieknie. nigdzie indziej juz nie zamowie bo inne sklepy to kpina w porownaniu do bikestacji. <----- firefox to bikestacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barwa Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Przed chwila przyjechał do mnie nowiutki amortyzator za 1,2 klocka od zamówienia do dostarczenia 2 dni jedyna bolączką jest kontakt, mailowanie i pisanie na gg się nie opłaca, najlepiej zadzwonić wtedy wszystko jest okey ceny tez czasami mają bardzo bardzo atrakcyjne, tyle tylko że gwarancja jest zawsze ograniczona na ich sklep warto o tym pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosik Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A ode mnie sklep ma wielkiego minusa, ponieważ zamówiłem wczoraj (tj. 6 kwietnia) korbę SRAM XX za 116zł, wszystko elegancko do momentu otrzymania maila z informacją że nastąpiła pomyłka przy wystawianiu przedmiotu i zamówienie anulowano, teraz jest 1116zł. Dziś dzwonię wyjaśnić sytuacje, bo nawet w regulaminie sklepu pisze: Ceny są wiążące w chwili składania zamówienia, a pan twierdzi że chcę wyłudzić. Zobaczymy jak sytuacja się dalej potoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcun Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Pomyłki zdarzają się każdemu, a logiczne jest, że nowa korba Srama XX za 116 zł to wielka pomyłka. Ja w takich sytuacjach (jak zauważę gafe sklepu) piszę uprzejmego maila. Trzeba sobie pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ktosik, no bo chcesz wyłudzić niby prawo jest po twojej stronie, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosik Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Biera, ja nie chce wyłudzić, chciałem tylko to wyjaśnić a gościu mnie tu o jakieś kryminalistyczne czyny posądza to jest nie w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dzis otrzymalem paczke z korba SLX . Wszystko O.K. zadnych problemow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas84 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja niestety mam negatywne doświadczenie z tym sklepem. Chciałem kupić suport na octalink, dostępny zarówno na allegro, jak i w sklepie internetowym (żadnej wzmianki o ewentualnej niedostępności czy konieczności oczekiwania na towar nie było). Zależało mi na szybkiej dostawie(na rowerze już właściwie nie dało się jeździć), dlatego chciałem się jeszcze upewnić, że na pewno mają suport na stanie (wysłałem zapytanie mailem oraz dzwoniłem). I już na tym etapie zaczęły się problemy - najpierw otrzymałem sprzeczne informacje odnośnie dostępności interesującego mnie modelu (pierwszy telefon - suportu o tej długości nie ma; jednak za chwilę informacja mailem, że sprawdzą; drugi telefon na magazyn - suport jest; potem potwierdzenie również mailem). Ostatecznie stanęło na tym, że mają jeszcze jedną sztukę i mogą wysłać kurierem, który dostarczy przesyłkę na drugi dzień. Złożyłem zatem zamówienie. Tego samego dnia dostałem link do monitorowania przesyłki, która rzekomo została przesłana. Upłynął tydzień od złożenia przeze mnie zamówienia, a ja ani przesyłki, ani jakichkolwiek wyjaśnień nie dostałem. Status przesyłki w podanym mi linku się nie zmienił (i jest nie zmieniony do dziś). Dlatego zadzwoniłem z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Otrzymałem wiadomość, że sprawa zaraz zostanie wyjaśniona i ktoś do mnie za chwilę oddzwoni. Tak było jeszcze dwa razy w ciągu tego samego dnia. Niestety pomimo odmiennych zapewnień, ani razu nikt się ze mną nie skontaktował. Dlatego kolejnego dnia poinformowałem mailowo i telefonicznie Panów z Bikestacji, że czekam na suport tylko do następnego dnia (mieli szansę się zrehabilitować i wysłać - z pewnością by doszedł). Niestety przesyłki, żadnych wyjaśnień lub przeprosin nie dostałem. Także ja ze swojej strony nie polecam tego sklepu, bowiem podejście do klienta rozczarowuje (chyba mają za dobrze). Ja niepotrzebnie straciłem ok. 1,5 tygodnia, podczas którego mógłbym znaleźć część z innego źródła, zamówić ją, wymienić i cieszyć się sprawnym rowerem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja u nich zamówiłem koła na białych obręczach dt 4.2d i 2x Conti Race King. Zestaw kół ten jest wystawiony na allegro, jest też na stronie sklepu. Niestety 12godzin od złożenia zadzwonił do mnie pan Łukasz i poinformował, że koła będą dopiero za 3 tygodnie... Wprawdzie zaproponowano mi lepsze koła ze zniżką 100zł(ale i tak droższe o 100 od tych zamówionych), ale na czerwonych przypałowych szprychach, więc musiałem podziękować Obiecano mi jakiś gratis za to czekanie. Ale maraton przepada mi... UPDATE: Właśnie przyjechał kurier z paczką za pobraniem na 1328zł. Paczka wielkości pudełka po butach - przysłali mi SAME OPONY ZA 1328zł. Niezły bałagan mają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Niestety muszę dorzucić złą opinię, zamawiałem hamulce V-brakee XT, nowy model, przysłali stary z równoległym prowadzeniem, po reklamacji zamienili, ale przysłali bez fajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.