Skocz do zawartości

[Sklep internetowy] Bikestacja- czy można zaufać?

Piotrek_TM

Rekomendowane odpowiedzi

napisalem maila z ich stronki sklepowej i zobaczymy jak jutro nie bedzie odpowiedzi to zadzwonie tam a towar powinien byc pod reka bo koles mi na prsobe robil fotki i pozatym rzekomo sprawdzal podczas rozmowy n gg czy ma taki rozmiar tego i owego na sprzedaz....

Ja też robiłem u nich zakupy i jestem zadowolony. Łukasz to bardzo konkretny gość. A poza tym mają bardzo fajną opcję pt "negocjacja ceny". Gdyby nie to że się trochę pospieszyłem to kupił bym u niego jeszcze taniej korbę ale skończyło się na "V-kach AVIDach 5.

dzis odnowil sie kontakt tak na przyszlosc szybciej pisac maile do goscia niz na gg probowac zagadac odpisal szybko...moje zamowienie ma status wyslane wiec lada moment powinno dojsc zobaczymy co to to bedzie lacznie z tym zamowieniem juz 2000 wydam na bikestacja...

Kupiłem u nich pedały spd, wszystko OK

płatność przy odbiorze.

ps. ale wiązała się śmieszna historia, paczka

nie przychodziła z 10 dni - to się wkurzyłem

i napisalem im e-maila - odpisali oraz przysłali

skan potwierdzenia nadania - skoczyłem na

pocztę - a tam oczywiście paczka czekała już 8 dni

nie dostałem awizo - czasami z pocztą to różnie bywa ... :022:

dzis dostalem moja paczuszke :D komplet Juicy 5 z tarczami 180/160 oraz przednie uzywane choc nie powiedzialbym o nim tego jakbym kupil jako nowe to co najwyzej po sladach na gniazdach srub piasty bym poznal....a koleczko za 330zł przednie na DT ONYX Mavic x317CD szprychy Competition czarne i zlote alu nyple DT wiec w sumie z 500zł jak nic nowe :) paczka przyszla kurierem bardzo elegancko zapakowana!jedyny bardzo maly minusik to te ze ustalilem na g ze tarcza przednia bedzie przykrecona do kola juz a nie byla :) ale znalazlem miedzy czasie klucz u siebie w domu torx25 wiec nie bylo problemu!!!

dzisiaj chciałem odesłac jedno ramie SD5 i jedno SD 7 które były mi źle przysłane, no ale babka na poczcie powiedziała ze to musze sie dgadac z Bikestacja kto bedzie płacił za przesyłke, no to napisałem do Bikestacji i odpisał, ze mam sobie te hamulce zostawic i po sprawie :D

więc złego słowa o tej firmie w sumie niepowiem, ale troche nerwów mnie to kosztowało :)

Bikestacji jakos po ostatniej sprawie NIE POLECAM

malo powazne podejscie do klienta

non stop są ukryci (nie spotkalem sie zeby byli na gg DOSTEPNI)

po zamowieniu korby kontakt urwal sie

ani na gg ani na maila nie odpowiadaja pomimo kilkukrotnych prob

WTF ?!

kiedy dogaduje szczegoly zakupu sprzedajacy mowi mi ze konczy bo idzie spac ? co to ma a znaczyc ?

Osobiscie raczej nie skorzystam z uslug BIKESTACJI

Mają bałagan - to jest pewne.

Ze strony sklepu kupiłem kiedyś pedały SPD PD-M 540 za pobraniem, no i przysłali paczkę bez pobrania - za darmo :P Jako, że jestem uczciwy, po uzgodnieniu upustu przelałem kasę.

Drugi raz kupiłem z allegro rogi WCS, zależało mi na czasie i dopłaciłem za priorytet, a towar nie dotarł w ciągu tygodnia.

Tak więc zakupy w Bikestacji to loteria. Raczej odradzam.

na bikestacja wydalem ponad 2000zł na dwie paczki i co obserwuje:

jesli ma byc na drugi dzien to inny sklep wez

na gg bez sensu gadac lepiej maile pisac

ratuje ich wysmienite ceny jednak porownywalne jedynie z bikecenter

trzeba wiedziec ze praktycznie caly ich towar jest z niemiec daltego jakas obsluga itp moze sie przedluzac przez to niestety

• 4 tygodnie później...

No ja też mam mieszane odczucia o Bikestacji

Zamówiłem V-ki Avid SD 5 - paczka przyszła dwa dni później ale okazało się, że w środku są SD 7 z klockami od SD 5. Nie narzekam bo dostałem SD 7 w cenie SD 5 - ale mogło być odwrotnie :030:

Więc generalnie szybko wysyłają tylko czasami nie to, co trzeba.

pzdr

• 4 miesiące temu...

Witam

Dzis otrzymalem paczke z korba XT i lancuchem XTR. Wszystko ok zadnych problemow wiec osobiscie polecam.

Kontak dobry. Dogadywalem sie telefonicznie i przez maila. Teraz zamierzam kupic pulsometr Sigmy w bikestascji.

Jak bys mogl KondiKona napisz jak wyglada i dziala twoj pulsometr.

pozdr.

Jeśli chodzi o ceny shimano to mozecie sobie odpuścić bikestacje bo ARNIK ma niższe ceny niż BIKEstacja.................. poza tym daje wam gwarancje producenta co raczej ciężko będzie uzyskać od wiadomo jakiego sklepu skoro sprowadza za granicy................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...