ralf Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ja dzisiaj znowu z nimi gadałem, 3 razy pisałem i 3 razy odrazu odpisywali, moze nie Cie chca cos w konia zrobic, znaczy sie moze nie maja tego towaru czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 napisalem maila z ich stronki sklepowej i zobaczymy jak jutro nie bedzie odpowiedzi to zadzwonie tam a towar powinien byc pod reka bo koles mi na prsobe robil fotki i pozatym rzekomo sprawdzal podczas rozmowy n gg czy ma taki rozmiar tego i owego na sprzedaz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablosdr Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja też robiłem u nich zakupy i jestem zadowolony. Łukasz to bardzo konkretny gość. A poza tym mają bardzo fajną opcję pt "negocjacja ceny". Gdyby nie to że się trochę pospieszyłem to kupił bym u niego jeszcze taniej korbę ale skończyło się na "V-kach AVIDach 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzis odnowil sie kontakt tak na przyszlosc szybciej pisac maile do goscia niz na gg probowac zagadac odpisal szybko...moje zamowienie ma status wyslane wiec lada moment powinno dojsc zobaczymy co to to bedzie lacznie z tym zamowieniem juz 2000 wydam na bikestacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ja kupilem klamki i jestem zadowlony z tego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklistonosz Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kupiłem napęd LX i jest wszystko OK Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RZUŁF Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kupiłem u nich pedały spd, wszystko OK płatność przy odbiorze. ps. ale wiązała się śmieszna historia, paczka nie przychodziła z 10 dni - to się wkurzyłem i napisalem im e-maila - odpisali oraz przysłali skan potwierdzenia nadania - skoczyłem na pocztę - a tam oczywiście paczka czekała już 8 dni nie dostałem awizo - czasami z pocztą to różnie bywa ... :022: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Hamplelek SH 535 na następny dzień w domu, bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dzis dostalem moja paczuszke komplet Juicy 5 z tarczami 180/160 oraz przednie uzywane choc nie powiedzialbym o nim tego jakbym kupil jako nowe to co najwyzej po sladach na gniazdach srub piasty bym poznal....a koleczko za 330zł przednie na DT ONYX Mavic x317CD szprychy Competition czarne i zlote alu nyple DT wiec w sumie z 500zł jak nic nowe paczka przyszla kurierem bardzo elegancko zapakowana!jedyny bardzo maly minusik to te ze ustalilem na g ze tarcza przednia bedzie przykrecona do kola juz a nie byla ale znalazlem miedzy czasie klucz u siebie w domu torx25 wiec nie bylo problemu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 dzisiaj chciałem odesłac jedno ramie SD5 i jedno SD 7 które były mi źle przysłane, no ale babka na poczcie powiedziała ze to musze sie dgadac z Bikestacja kto bedzie płacił za przesyłke, no to napisałem do Bikestacji i odpisał, ze mam sobie te hamulce zostawic i po sprawie więc złego słowa o tej firmie w sumie niepowiem, ale troche nerwów mnie to kosztowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bikestacji jakos po ostatniej sprawie NIE POLECAM malo powazne podejscie do klienta non stop są ukryci (nie spotkalem sie zeby byli na gg DOSTEPNI) po zamowieniu korby kontakt urwal sie ani na gg ani na maila nie odpowiadaja pomimo kilkukrotnych prob WTF ?! kiedy dogaduje szczegoly zakupu sprzedajacy mowi mi ze konczy bo idzie spac ? co to ma a znaczyc ? Osobiscie raczej nie skorzystam z uslug BIKESTACJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mają bałagan - to jest pewne. Ze strony sklepu kupiłem kiedyś pedały SPD PD-M 540 za pobraniem, no i przysłali paczkę bez pobrania - za darmo Jako, że jestem uczciwy, po uzgodnieniu upustu przelałem kasę. Drugi raz kupiłem z allegro rogi WCS, zależało mi na czasie i dopłaciłem za priorytet, a towar nie dotarł w ciągu tygodnia. Tak więc zakupy w Bikestacji to loteria. Raczej odradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 na bikestacja wydalem ponad 2000zł na dwie paczki i co obserwuje: jesli ma byc na drugi dzien to inny sklep wez na gg bez sensu gadac lepiej maile pisac ratuje ich wysmienite ceny jednak porownywalne jedynie z bikecenter trzeba wiedziec ze praktycznie caly ich towar jest z niemiec daltego jakas obsluga itp moze sie przedluzac przez to niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Z moich kilkukrotnych zakupów wynika, że ze sklepu towar "idzie" wolniej, niż z bikestacji na allegro. Piasty i łańcuch - wszystko znów bez zarzutu. Nie mogę narzekać, a ceny - jak wiadomo świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikim Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No ja też mam mieszane odczucia o Bikestacji Zamówiłem V-ki Avid SD 5 - paczka przyszła dwa dni później ale okazało się, że w środku są SD 7 z klockami od SD 5. Nie narzekam bo dostałem SD 7 w cenie SD 5 - ale mogło być odwrotnie :030: Więc generalnie szybko wysyłają tylko czasami nie to, co trzeba. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KondiKona Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Wczoraj zamówiłem pulsometr i licznik Sigmy. Dziś zadzwoniłem i dowiedziałem się, że dojdzie we wtorek. Jak otrzymam przesyłkę napisze swoją opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja vki deore kupowałem i też szybko i sprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KondiKona Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 dziś otrzymałem e-maila potwierdzającego, że mi wysłali paczkę i jutro powinienem otrzymać. Zobaczymy czy ją otrzymam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam Dzis otrzymalem paczke z korba XT i lancuchem XTR. Wszystko ok zadnych problemow wiec osobiscie polecam. Kontak dobry. Dogadywalem sie telefonicznie i przez maila. Teraz zamierzam kupic pulsometr Sigmy w bikestascji. Jak bys mogl KondiKona napisz jak wyglada i dziala twoj pulsometr. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KondiKona Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 dziś otrzymałem e-maila potwierdzającego, że mi wysłali paczkę i jutro powinienem otrzymać. Zobaczymy czy ją otrzymam ;-) Wczoraj paczka dotarał - bez problemu. Polecam gorąco BikeStacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Klamkomanetki alivio 2006 ,kupione ok 6 miesiecy temu bezproblemowo i dzisiaj rock shox j2 -na razie w drodze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mnóstwo rzeczy tam kupiłem między innymi obręcze ,piasty .Super sklep POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Kupiłem tam przerzutke tył. Wszytko ok, bez najmniejszych problemów. Równiez polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 2 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 W czwartek zrobiłam zamówienie w bikestacji i zobaczę co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jeśli chodzi o ceny shimano to mozecie sobie odpuścić bikestacje bo ARNIK ma niższe ceny niż BIKEstacja.................. poza tym daje wam gwarancje producenta co raczej ciężko będzie uzyskać od wiadomo jakiego sklepu skoro sprowadza za granicy................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.