maroxd Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak jak w temacie. Dodam, ze mam amortyzator RST first air
mot4ba Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Móc można ale to nie jest dobre rozwiązanie. Lepiej kup preparat Brunox Deo, cena około 18zł. To dużo lepsze dla amorka.
Laqss24 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Tam chłopaki się śmiejecie z "Kujawskiego", znam za przeproszeniem idiotę, który wpadł na genialny pomysł i wysmarował sobie łańcuch uwaga..... "Margaryną Mleczną" . A co do amorka to jak pisał Mot4ba Brunox Deo.
Mod Team Maniak Napisano 13 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2011 Kiedyś na wyjeździe zabrakło mi smaru do łańcucha w ruch poszła oliwa z oliwek. Nawet dawała rade na jeden trening ale do amorka nie radzę stosować takich patentów. Brunox deo kosztuje gdzieś z 10zł a starcza na rok - po co eksperymentować?
maroxd Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Napisano 13 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedzi, poprostu musiałem się upewnić ;p Jestem w niemczech i odrazu po powrocie jade w beskidy i raczej nie bd mogl kupic brunoxa ;/
Gość Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 W kazdym sklepie rowerowym kupisz Brunoxa,nie wiem w czym problem. Polska to juz nie bedzie?
ziz Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 W Germanii takze dostaniesz Brunoxa. Mysle ze bedzie nawet latwiej dostepny.
Mod Team Puklus Napisano 6 Września 2011 Mod Team Napisano 6 Września 2011 Jezeli amor jest taki jak by to nazwać ... ABC czyt. Absolutnie Bez Czegokolwiek to lej smiało jemu nie zaszkodzi Jeżeli w goleniach mamy tłumik a nawet tłumiki, komore powietrzną itd to lepiej nie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.