Skocz do zawartości

[amortyzator] Czy mozna konserwowa golenie amortyzatora powietrznego kujawskim?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Móc można ale to nie jest dobre rozwiązanie. Lepiej kup preparat Brunox Deo, cena około 18zł. To dużo lepsze dla amorka.

Napisano

Tam chłopaki się śmiejecie z "Kujawskiego", znam za przeproszeniem idiotę, który wpadł na genialny pomysł i wysmarował sobie łańcuch uwaga..... "Margaryną Mleczną" :teehee:. A co do amorka to jak pisał Mot4ba Brunox Deo.

• Mod Team
Napisano

Kiedyś na wyjeździe zabrakło mi smaru do łańcucha w ruch poszła oliwa z oliwek. Nawet dawała rade na jeden trening ale do amorka nie radzę stosować takich patentów. Brunox deo kosztuje gdzieś z 10zł a starcza na rok - po co eksperymentować?

Napisano

Dzięki za odpowiedzi, poprostu musiałem się upewnić ;p Jestem w niemczech i odrazu po powrocie jade w beskidy i raczej nie bd mogl kupic brunoxa ;/

Napisano

W kazdym sklepie rowerowym kupisz Brunoxa,nie wiem w czym problem. Polska to juz nie bedzie?

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Jezeli amor jest taki jak by to nazwać ... ABC czyt. Absolutnie Bez Czegokolwiek :D to lej smiało jemu nie zaszkodzi :D Jeżeli w goleniach mamy tłumik a nawet tłumiki, komore powietrzną itd to lepiej nie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...