Gelenda Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam. Używam roweru Gtix master :/ Od wielu ludzi słyszałem juz ze rama jest tragiczna Jak dla mnie nie jest aż tak źle, jednak interesuje się dh i powoli modyfikuje swoj rowerek właśnie pod tym kontem. W sumie z orginalnego roweru została tylko i wyłącznie rama. wyposażenie roweru to : Amor RST Omega <-- co do tego amorka też słyszałem że lepiej jak najszybciej sie go pozbyć, I tutaj pierwsze moje pytanie co byście zaproponowali. mam jakies 183cm ważę 70kg. słyszałem że tora jest w porządku <mam jakies 500/600z> Korba Truvativa ruktion Co do korby to chcialem sie zapytać o napinacz. Kompletnie nie mam rozpoznania. czy mogli byście mi coś poradzić ? Hamulce przód avid bb7 180 tył bb5 160 z tyłu na razie jest jeszcze przerzutka Shimano alivio ale przy przekladaniu ramy raczej się pozbęde tego balastu Głównie chciałem się zapytać jaką rame polecili byście mi do przerzucenia tych części, Jak już pisałem interesuje sie DH, Na rame chciałbym nie wydać duzo więcej niz 1000zł +/- z Góry dzięki za odpowiedzi.
Bombell Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 GTix jako cały rower to była twoja pomyłka życia jak już sam zdążyłeś się przekonać. Tora to nie amor do dh i w takim budżecie ciężko będzie cokolwiek stricte racingowego znaleźć. Skoro masz 100zł to proponuję jakiś frameset typu Dragstar, Bitch, DM DS + dobry amor Domain 318, starsze MZ 66
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.