Skocz do zawartości

[Rower] Chcem zlozyc rower do Fr

Karpik21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam...jestem tutaj nowy..przeszukalem pare forum na internecie i przyciaglo moja uwage wlasnie to forum...ze wzgledu na szeroka pomoc i doradzanie ze strony uzytkownikow ..jezdze sporo po lasach lecz moj giant do xc nie nadaje sie troche do tych szalenstw jak Fr czy lekki DH. Lubie grzebac troche w rowerach jak cos jest zaczyna szwankowac .. nie ktorzy wola dac do serwisu i po klopocie. Ja wole zrobic to osobiscie i miec satysfakcje ze udalo mi sie zrobic to samodzielnie.

Podam moj spis nie wszystkich komponentow ktore uzbieralem po internecie i wydaje mi sie ze niektore moga byc ok.. jesli cos bedzie nie tak pasowac prosze o jakas rade lub dodanie czegos ze swojej strony ,bede bardzo wdzieczny.

Rama - Dartmoor Street Fighter 14"

mocowanie ISCG i zintegrowanymi sterami

Aamortyzator - Rock Shox Domain 318 U-turn 115-160mm

suport: Truvativ Five D

Mostek: Truvativ Hussefelt

Koło tył: -Piasta Novatec NT-D042

Koło przód - Piasta NS Bikes Roller

Sztyca: Accent

Moj budzet to 2000-2300zl max

Waze 69 kg Wzrost 179cm

Napisano

No oczywiscie ze nie...TO jest niepelny spis ..na razie dodalem te ktore mi podpasowaly i chcialem sie podzielic i dowiedziec co o tym myslicie...a reszte podzespolow chcialem zeby tutaj mi ktos doradzil..Sprobuj pomoc..

Napisano

Zamiast składać poczekaj do końca sezonu i poluj na gotową używkę. Wyjdzie cie to o wiele lepiej cenowo i sprzętowo. Za 2-2,5tys idzie wyrwać naprawdę konkretnego hardtaila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...