Karpik21 Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 WItam...jestem tutaj nowy..przeszukalem pare forum na internecie i przyciaglo moja uwage wlasnie to forum...ze wzgledu na szeroka pomoc i doradzanie ze strony uzytkownikow ..jezdze sporo po lasach lecz moj giant do xc nie nadaje sie troche do tych szalenstw jak Fr czy lekki DH. Lubie grzebac troche w rowerach jak cos jest zaczyna szwankowac .. nie ktorzy wola dac do serwisu i po klopocie. Ja wole zrobic to osobiscie i miec satysfakcje ze udalo mi sie zrobic to samodzielnie. Podam moj spis nie wszystkich komponentow ktore uzbieralem po internecie i wydaje mi sie ze niektore moga byc ok.. jesli cos bedzie nie tak pasowac prosze o jakas rade lub dodanie czegos ze swojej strony ,bede bardzo wdzieczny. Rama - Dartmoor Street Fighter 14" mocowanie ISCG i zintegrowanymi sterami Aamortyzator - Rock Shox Domain 318 U-turn 115-160mm suport: Truvativ Five D Mostek: Truvativ Hussefelt Koło tył: -Piasta Novatec NT-D042 Koło przód - Piasta NS Bikes Roller Sztyca: Accent Moj budzet to 2000-2300zl max Waze 69 kg Wzrost 179cm
Karpik21 Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Napisano 12 Sierpnia 2011 No oczywiscie ze nie...TO jest niepelny spis ..na razie dodalem te ktore mi podpasowaly i chcialem sie podzielic i dowiedziec co o tym myslicie...a reszte podzespolow chcialem zeby tutaj mi ktos doradzil..Sprobuj pomoc..
Bombell Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Zamiast składać poczekaj do końca sezonu i poluj na gotową używkę. Wyjdzie cie to o wiele lepiej cenowo i sprzętowo. Za 2-2,5tys idzie wyrwać naprawdę konkretnego hardtaila.
Karpik21 Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Napisano 12 Sierpnia 2011 Ok przemysle to. a jesli mial bym brac to ktory bys bral z tych dwoch rowerkow.... http://allegro.pl/rower-sunn-forestjump-s1-mtb-dh-freeride-dj-i1749477139.html czy http://allegro.pl/rower-dh-fr-dirt-duro-deore-sram-i1756141637.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.