Konrax Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Mam taki problem bo mój bidon Umbro przecieka. Wydaje mi się że to leci z tego miejsca co zaznaczyłem. Przecieka podczas picia(cała bluzka zalana) i podczas jazdy gdy siedzi w koszyku. Proszę was o pomoc jak to naprawić.
pawelpb Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam Czy naprawdę chcesz się z tym bawić ? Taki bidon kosztuje 8,06zł na przykład w tej hurtowni. Jeśli obawiasz się, że znowu nawali to daj kilka złotówek więcej na coś lepszego. pozdrawiam
psycho Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Dokładnie. Nie ma sensu się w to bawić, lepiej kupić nowy. Ja na ogół patrze czy ustnik jest gumowy- najwygodniej się pije i jest najbardziej szczelny według mnie. A od jakiegoś czasu kupuję proszki Isostara a tam zawsze bidon dają gratis więc po problemie
M1n1s7eR Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Gratis to nie jest, bo cena jest większa niż sam koncentrat. Chyba, że masz jakieś ciekawe źródło, to możesz się podzielić ^^
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.