Alive Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, Mam problem a mianowicie nie moge sie zdecydowac ktore rekawiczki wybrac. To sa moje typy: -Endura full monty http://www.t-bike.pl/p/pl/3047/rekawiczki+endura+full+monty.html -Alpinestars Aero http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=64005 Nie chce abyscie podsuwali mi inne akucje itp. tylko pomogli w wybraniu z posrod tych dwoch par, sam raczej sklaniam sie ku endurze, ale chce zasiegnac waszej pomocy:) Z gory wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioG Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jeżeli nie chcesz innych propozycji, tylko sonde to mój głos mają ALPINY jak masz szanse je obejrzeć/pomacać to dobrze dobierz rozmiar, z tego co tam czytałem w komentarzach, trzeba mieć bardzo foremne ręce MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczka96 Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Według mnie zdecydowanie Alpinestars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dlaczego Alpine właśnie? Chodzi o to, że nie sposób doradzić tylko na podstawie aukcji nie znając Twoich oczekiwań. Każdy może napisać, które rękawiczki czy firma mu się bardziej podoba i tyle, bo rękawiczki mocno różnią się między sobą: - Alpine mają bardziej FR/DH krój, Full Monty uniwersalny - Alpine nie mają wstawek żelowych, a Full Monty posiadają je wszędzie gdzie poprawia to wygodę - Full Monty mają siateczkę między palcami - Alpine mają elastyczny mankiet bez rzepa, ale też bez regulacji Moim zdaniem jeśli jeździsz głównie w dół w terenie, to Alpine mogą okazać się lepsze (brak wystających elementów żelowych), lecz jeśli chcesz rękawiczek do innych zastosowań, to Endury są bardziej uniwersalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.