Skocz do zawartości

[rower] Northtec cayon alivio-hydraulika

benuardo666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jestem aktualnie na kupnie roweru tak do 2000zł.Może mi ktoś podpowie czy ten model jest wystarczający dla osoby początkującej, czy jest dobry ten osprzęt w tym rowerze i najważniejsze!!!waże 130 kg i mam 180cm wzrostu wiec czy ten sprzęt mnie wytrzyma???

Może ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe propozycje...

Z góry dzieki za pomoc.

Napisano

Jak na tą cenę to jest bardzo słabo wyposażony.

Jedyny słuszny wybór i nie masz co wybrzydzać: http://allegro.pl/kross-level-a6-najlepszy-model-rock-shox-tora-318-i1750471221.html

Przy Twojej wadze (czyt. lekka SUMO) nie spodziewaj się cudów od jakiegokolwiek roweru stricte górskiego. Dużo zależy od tego JAK będziesz na rowerze jeździł i JAK bardzo o niego dbał :)

Bez szaleństw na zjazdach ten rower przeżyje bardzo dużo :)

Napisano

Śliczne dzięki za odpowiedż!

Nie ukrywam że bardzo mi wpadł w oko ten northtec ale ważniejsze dla mnie jest to żeby troche na rowerze pojeździć i zgubić kilka kilo niż lansować się!

Dzięki za pomoc!

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Zakupiłem sprzęta-centuriona 300 w którym wymieniono mi amor na mocniejszy(powietrzno-olejowy)oraz piasty obręcze i szprychy na mocniejsze w sklepie rowerowym istniejącym juz parę ładnych lat w moim mieście ....i pomykam!

Dzieki za radę i podpowiedzi.

post-144911-0-31327000-1314998311_thumb.jpg

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...