Witam. Posiadam rower author solution kupiony 4 lata temu. Niestety troche go zaniedbywałem, mało czyściłem itp. Mam taki problem ponieważ mam zamiar go oddac do naprawy (sklepu rowerowego) następujące rzeczy są w nim popsute:
-Nie ma linek od hamulców ( czyli po prostu trzeba nowe linki zamontować bo teraz hamulce nie działają)
-sprzydałoby się opony wymienić bo są zjechane
-podokręcać
-nasmarować łańcuch, wydaje mi się, ze dolac do amortyzatorów tego płynu
-jezeli jest na 3 biegu z przodu i na 8 z tyłu to jak się naciśnie z całej siły na pedały to strzelają.
-no i czasem coś skrzypi od pedałów ale nie wiem co to
Jestem amatorem w dziedzinie rowerowej, przepraszam za błędy
Jak myślicie ile by kosztował taki serwis? bo nie mam pojęcia czy sie oplaca go naprawiać
Pytanie
Gość Grzegorz
Witam. Posiadam rower author solution kupiony 4 lata temu. Niestety troche go zaniedbywałem, mało czyściłem itp. Mam taki problem ponieważ mam zamiar go oddac do naprawy (sklepu rowerowego) następujące rzeczy są w nim popsute:
-Nie ma linek od hamulców ( czyli po prostu trzeba nowe linki zamontować bo teraz hamulce nie działają)
-sprzydałoby się opony wymienić bo są zjechane
-podokręcać
-nasmarować łańcuch, wydaje mi się, ze dolac do amortyzatorów tego płynu
-jezeli jest na 3 biegu z przodu i na 8 z tyłu to jak się naciśnie z całej siły na pedały to strzelają.
-no i czasem coś skrzypi od pedałów ale nie wiem co to
Jestem amatorem w dziedzinie rowerowej, przepraszam za błędy
Jak myślicie ile by kosztował taki serwis? bo nie mam pojęcia czy sie oplaca go naprawiać
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.