SpiderMAN Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=81811644 Potrzebne mi sa opinie na ich temat, lampki wygladaja ciekawie, pozatym to SIGMA Sport, a ta firma zawsze miala dobrej jakosci wyroby. Chcialbym wiedziec jak swieci, w szczegolnosci przednia lampka, choc opinie o tylnej takze beda mile widziane.
QWEY564 Napisano 27 Stycznia 2006 Napisano 27 Stycznia 2006 Wygląda przyzwoicie ale wymiary...(no właśnie wymiary znalazłeś jakieś zdjęcia w akcji np lampka zainstalowana na kierownicy...) Moc według mnie pozostawia wiele do życzenia... Za taką cenę znalazł bym jakieś diodki- mniejsze toto i poręczniejsze...
SpiderMAN Napisano 3 Lutego 2006 Autor Napisano 3 Lutego 2006 Wygląda przyzwoicie ale wymiary...(no właśnie wymiary znalazłeś jakieś zdjęcia w akcji np lampka zainstalowana na kierownicy...) Moc według mnie pozostawia wiele do życzenia... Za taką cenę znalazł bym jakieś diodki- mniejsze toto i poręczniejsze... Diodowe raczej nie nie interesuja... Wole swiatlo zwyklej, no powiedzm, ze zwyklej... zarowki...
Schwefel Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Przednia jest dośc mocna, to dawna Sigma Elipsoid, tylko obudowa inna. Jeździłem na takiej 2 lata i jestem zadowolony. Co do tylnej to zdecydowanie nie polecam. Zamiast normalnych paluszków, trzeba wkładac specjalne i drogie baterie (takie krótsze i grubsze paluszki) koszt 1 sztuki to 12zł.
theDAMIstrzu Napisano 10 Lutego 2006 Napisano 10 Lutego 2006 Diodowe raczej nie nie interesuja... Wole swiatlo zwyklej, no powiedzm, ze zwyklej... zarowki... Diodowe są o niebo lepsze 1. Jasne białe światło a nie żółte 2. Bardzo małe zużycie baterii 3. Brak problemu z wymienianiem żarówek ;-)
bikemaniak Napisano 10 Lutego 2006 Napisano 10 Lutego 2006 Szczerze wolałbym coś wziąć z Cateye co do lampek to tylko Cateye moim skromnym zdaniem robi dobre p.s Ale to tylko moje zdanie
QWEY564 Napisano 11 Lutego 2006 Napisano 11 Lutego 2006 podpisuję się pod bikemaniakiem. Cateye robi bardzo dobre a może nawet najlepsze lampki(na naszym małym rynku)...
Piterpak Napisano 11 Lutego 2006 Napisano 11 Lutego 2006 http://forumrowerowe.jgc.pl/lampa-przod-SigmaSport-Cubelight-t8718.html podsumowując, jestem z niej nawet zadowolony
QQuler Napisano 27 Września 2007 Napisano 27 Września 2007 ja mam niemiłą historie, złamał mi się CubeRider i to nie w jakoś skacząc tylko jeżdżąc po mieście... została mi tylko tyle co na zdjęciu resztę wcięło... teraz pytanie... czy jest sens reklamować tą lampkę? tym bardziej że jej większej części nie mam...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.