meehowk Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam wszystkich! Zamierzam 14 sierpnia (wstępna data, która może ulec zmianie) wyruszyć na wycieczkę ze Świnoujścia na Hel. Na miejsce startu planuję dojechać bezpośrednim pociągiem z Kluczborka. Jest to miejscowość w odległości 45km na północ od Opola. Jakby ktoś się zdecydował to o więcej informacji proszę pytać pod emailem miichalk@gmail.com lub gg:7264896. Acha mam 22 lata, jestem studentem i mam dziewczynę Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Obecnie jestem na wakacjach w Świnoujściu, ale pogoda niezbyt zachęca do tak długich wycieczek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machulaczka Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 o ktoś z moich okolic. Gdybyś napisał 2 dni wcześniej to pewnie ruszyłabym . Ola z pod Opola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meehowk Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Propozycja nadal aktualna. Gorąco zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.