Skocz do zawartości

[Amortyzator]SUNTOUR XCR LO - stery

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam zamiar kupić amorek podany wyżej i mam problem, nie wiem jakie stery będą do niego dobre. Jego rura sterowa to 1 1/8" o długości 180mm, główka mojej ramy ma 120mm. Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś nie drogie stery, które będą z tym współgrały? Nie drogie, czyli tak 20 - 30 złotych.

Stery dobiera się pod główkę ramy masz stery pod 1 i 1/8 cala: A-head, zintegrowane, pół zintegrowane. Wszystko zależy od ramy podaj model to pomogę. Za 20,30 zł kupisz co najwyżej stery Accenta bez uszczelnienia koszt takich starów zamyka się w 25 zł niezależnie od rodzaju.

Masz taki rower http://rowery.shop.pl/view/735/ obecnie masz stery nakręcane 1 i 1/8 cala. Przy wymianie amorka trzeba je zmienić na stery typu a-head najtańsze dostępne stary to jak wcześniej pisałem accent, takie powinny ci pasować bez problemu-link. Pamiętaj także że zmieniając widelec musisz również kupić mostek pod rurę 1 i 1/8 cala oraz średnice kierownicy 25.4 mm gdyż to co obecnie posiadasz nie będzie pasować do nowego widelca. Najtaniej wyjdzie ci np taki mostek-link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...